Neler Yeni

Çözüldü✓ Biosa giremiyorum yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Canberk
Merhaba yeni sistem topladım kurdum hiç bir sorun yoktu dün biosda ayar yaparken xmp tweakedi açtım belleklerin yüksek performansta çalışması için daha sonrasında hem pc çok geç açılmaya başladı ekran çok geç geliyor no signal uyarısı alıyorum display porttan hemde açıldığı zaman anakart markası gelmiyor direkt Windows’a atıyor biosa giremiyorum shiftle yeniden başlat dendiğinde uefiye giriyorum fakat ozaman da bir türlü açılmıyor direk Windows açılıyor bios ekranına giremiyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Görüntü geç gelse bile bilgisayar ilk başta illaki kendisini boot kısmına atacak. Olduğu gibi direkt Windows'a atması zor. Ekran siyah veya no signal olsa bile BIOS tuşuna spamla. Olmazsa da BIOS pilini çıkar tak yapıp BIOS seçeneklerini sıfırla.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
A''
Merhaba yeni sistem topladım kurdum hiç bir sorun yoktu dün biosda ayar yaparken xmp tweakedi açtım belleklerin yüksek performansta çalışması için daha sonrasında hem pc çok geç açılmaya başladı ekran çok geç geliyor no signal uyarısı alıyorum display porttan hemde açıldığı zaman anakart markası gelmiyor direkt Windows’a atıyor biosa giremiyorum shiftle yeniden başlat dendiğinde uefiye giriyorum fakat ozaman da bir türlü açılmıyor direk Windows açılıyor bios ekranına giremiyorum
onu bilmiyorum ama ben expo açtığımda geç açılmaya başlamıştı konu açmıştım yardımcı olmuşlardı. memory context restore ayarını enable yapınca hızlı açılıyordu ve ram ayarlarından power down ayarını da enable yapmak gerekiyordu. mavi ekran verme olasılığı kalkıyor o defa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görüntü geç gelse bile bilgisayar ilk başta illaki kendisini boot kısmına atacak. Olduğu gibi direkt Windows'a atması zor. Ekran siyah veya no signal olsa bile BIOS tuşuna spamla. Olmazsa da BIOS pilini çıkar tak yapıp BIOS seçeneklerini sıfırla.
Deniyorum sürekli sabahtan beri hiç bir şekilde biosa atmıyor pc çok geç geliyor direk siyah ekran no signalden Windows açılıyor ne bios ekrsni geliyor nede anakart markası vs çıkıyor direk siyah ekran no signal aradan 3 dk geçince Windows ekranı açılıyor o sırada sürekli spamliyorim bios tuşunu sanırım tek çare bios pili bu ara anakart asus prime m650k

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dediğin benim leptoptada başıma gelmişti norrmalde windows açıkken shit+ yeniden başlatta uefiden bios açılması lazım açılmıyordu en son esc ve f2 hızlı hızlı defalarca bastım girdi biosa
esc + f10 da deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada dp kablosunun ekran kartına takılı olması birsey ifade eder mi hdmi in anakarta değil de ekran kartına takılı olması falan fark ettirir mi anakarttaki hdmi girsi kırık
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğin benim leptoptada başıma gelmişti norrmalde windows açıkken shit+ yeniden başlatta uefiden bios açılması lazım açılmıyordu en son esc ve f2 hızlı hızlı defalarca bastım girdi biosa
Deniyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

o
çözdüm hocam sorunu şuan bios ekranındayım hmdi takıp denedim f10 spam girdi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1