Ben şu ana kadar hiç iki dosya atıldığını görmedim açıkçası. Sadece CAP atılıyor diye biliyorum. Ben kendim de öyle yapıyordum.Asus B450M Dragon Bulk anakartıma bios güncellemesi yapacağım indirdiğim winrar dosyasının içinde 2 tane dosya var. Flash belleğe bu 2 dosyayı mı atacağım yoksa CAP dosyasını mı? Alıntıyı görüntüle
evet izlediğim videoda da cap atılıyodu ama onun indirdiği farklı anakartta içinden bir tane dosya çıkmıştı sadeceBen şu ana kadar hiç iki dosya atıldığını görmedim açıkçası. Sadece CAP atılıyor diye biliyorum. Ben kendim de öyle yapıyordum.
Diğer dosya bir uygulama zaten. Siz nereden indirdiniz bu güncelleme dosyasını? Kendi orijinal sitesinden değil mi?evet izlediğim videoda da cap atılıyodu ama onun indirdiği farklı anakartta içinden bir tane dosya çıkmıştı sadece
Anladım. Siz yine de biraz araştırın, aynı ana kart için herkes CAP yüklüyorsa sadece siz de CAP yükleyin, diğer dosyayı eklemeyin. Ama tam emin olmadan bir şey yapmayın.evet kendi orijinal sitesinden
Tamamdır teşekkür ederimAnladım. Siz yine de biraz araştırın, aynı ana kart için herkes CAP yüklüyorsa sadece siz de CAP yükleyin, diğer dosyayı eklemeyin. Ama tam emin olmadan bir şey yapmayın.
hmm flashbelleğe attım, bios menüsünde tools'a geldikten sonra flash belleği seçiyorum içinde attığım dosyayı görmüyorAnladım. Siz yine de biraz araştırın, aynı ana kart için herkes CAP yüklüyorsa sadece siz de CAP yükleyin, diğer dosyayı eklemeyin. Ama tam emin olmadan bir şey yapmayın.
İki dosyayı da mı attınız?Tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hmm flashbelleğe attım, bios menüsünde tools'a geldikten sonra flash belleği seçiyorum içinde attığım dosyayı görmüyor
Anladım. Ana kartınızın bir videdosunu bulamadınız mı? Videodakiler gibi yapın, yine olmuyorsa USB'de sorun vardır belki.Hayır sadece cap dosyasını attım