Çözüldü✓ Bios güncelleme sorunu

Anathe

80+
Reaksiyon skoru
5
Bios güncelleme konusunda yardımcı olacak var mı ? Anakartımın modelini yazıp sitesine girdim, destek bölümünden son sürümü indirip flash belleğe attım ve biosa girdim. Ordan sonra sitede msin verdiği talimatları izledim ancak seçtiğim dosyayı okumuyor anakart nedense. Anakart msi pro h610m-e modeli.

Bios güncelleme konusunda yardımcı olacak var mı ? Anakartımın modelini yazıp sitesine girdim, destek bölümünden son sürümü indirip flash belleğe attım ve biosa girdim. Ordan sonra sitede msin verdiği talimatları izledim ancak seçtiğim dosyayı okumuyor anakart nedense. Anakart msi pro h610m-e modeli.
Flash belleği FAT32 olarak biçimlendirdin mi? Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?

Flash belleği FAT32 olarak biçimlendirdin mi? Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
Hayır biçimlendirmedim pek detaylı bilmiyorum bu işlemleri ilk defa güncelleme yapmaya çalışıyorum,
1720523192196.png

BIOS güncel zaten.
Bu görseli atmadan önce bios update yaptım doğru muydu bilmiyorum ama her neyse. Sistemi yeni aldım bazı oyunlarda takılma yaşıyorum o yüzden baktım güncel değildi ve güncelledim sanırım şimdi testini yaptım ve düzelmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,655
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri