S skiloski 80+ Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Enes Salı, 19:43 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Volkan:/ yazmış: işlemciyi sökmüş müydün pinlere zarar vermiş olabilirsin belki Devamı için tıklayın... İşlemciye ellemedim sadece fanını söküp termali değiştirdim
Volkan:/ yazmış: işlemciyi sökmüş müydün pinlere zarar vermiş olabilirsin belki Devamı için tıklayın... İşlemciye ellemedim sadece fanını söküp termali değiştirdim
S skiloski 80+ Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Enes Dün, 02:45 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 bios çökmüş aynı hatayı alan varsa bios attırması gerekiyor (no devices found)
mucel 80+ Bronze Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 938 Dahası Reaksiyon skoru 289 İsim Muhammet Ali Seviptekin Dün, 02:46 #16 skiloski yazmış: bios çökmüş aynı hatayı alan varsa bios attırması gerekiyor (no devices found) Devamı için tıklayın... biosu atabilidinizmi
skiloski yazmış: bios çökmüş aynı hatayı alan varsa bios attırması gerekiyor (no devices found) Devamı için tıklayın... biosu atabilidinizmi