Neler Yeni

Biosta please insert disk hatası

ZfrRdu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zafer Ordu
Arkadaşlar bilgisayarımı açarken biosta please insert disk hatası almaya başladım. İnternette çözümüne baktım hdd kabloları ile ilgili şeyler yaptım ama düzelmedi. Ne yaparsam sorundan kurtulabiliim
Anakartımın markası gigabyte

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar bilgisayarımı açarken biosta please insert disk hatası almaya başladım. İnternette çözümüne baktım hdd kabloları ile ilgili şeyler yaptım ama düzelmedi. Ne yaparsam sorundan kurtulabiliim
Anakartımın markası gigabyte
Diski hiç çıkarıp taktın mı daha önceden? Ben laptoptan çıkan diski taktığımda aynı sorunu yaşamıştım. İkincil disk olarak tanıtıp, içine sızıp dosyalarımı aldıktan sonra format atarak sıfırlamıştım diski. Anca öyle çözebilmiştim.

ZfrRdu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zafer Ordu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diski hiç çıkarıp taktın mı daha önceden? Ben laptoptan çıkan diski taktığımda aynı sorunu yaşamıştım. İkincil disk olarak tanıtıp, içine sızıp dosyalarımı aldıktan sonra format atarak sıfırlamıştım diski. Anca öyle çözebilmiştim.
Evet diski önceki bilgisayarımdan aldım ama diski zaten çıkarmadan önce format atmıştım

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Evet diski önceki bilgisayarımdan aldım ama diski zaten çıkarmadan önce format atmıştım
Diski taktığınız bilgisayarda formatı atın. Daha net bir format olur. Bende de aynı sorun meydana gelmişti. Bu şekilde çözmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,095
Üyeler
159,713
Son üye
buğra ö.
Top Bottom