Biostan çıkarken f10 a basıp kaydettiniz mi?biostan xmpyi açıyorum fakat mhz değerleri değişmiyor kapalı da aynı açık da aynı
evet yaptım şöyle xmp kapalı görev yöneticisinden rame geliyorum hız 1500mhz xmp açık hala hız 1500mhz fakat biosta sanırsam 2933 yazıyor ramim 3000mhzBiostan çıkarken f10 a basıp kaydettiniz mi?
Peki anakartınız ve işlemciniz ne?evet yaptım şöyle xmp kapalı görev yöneticisinden rame geliyorum hız 1500mhz xmp açık hala hız 1500mhz fakat biosta sanırsam 2933 yazıyor ramim 3000mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:
windowsun bir bugu olabilir mi
Cpu-z indirip bakabilir misiniz değerlere?Görev yöneticisinde nereden bakılıyor ram mhz e?anakart msi b450m pro m2 v2 işlemci ryzen 5 2600
Cpu-z indirip bakabilir misiniz değerlere?Görev yöneticisinde nereden bakılıyor ram mhz e?
Cpu-z indirip bakabilir misiniz değerlere?Görev yöneticisinde nereden bakılıyor ram mhz e?
Görev yöneticisi yanlış gösteriyor sanırsam. CPU-Z de yazan değerin iki katını almak gerek.
Peki msi afterburner kullanıyor musunuz?Msi afterburner ile oyunda gözüken ram mhz ine dikkat ettiniz mi?
şuan xmp kapalı açıp bakıcam fakat açıkken görev yöneticisnde hep 1500 gösteriyor yani yanlış gösteriyordur dimiGörev yöneticisi yanlış gösteriyor sanırsam. CPU-Z de yazan değerin iki katını almak gerek.
kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim bakayım şimdiPeki msi afterburner kullanıyor musunuz?Msi afterburner ile oyunda gözüken ram mhz ine dikkat ettiniz mi?
1500 1600 o civarlarda sanırım xmp açmam lazımPeki msi afterburner kullanıyor musunuz?Msi afterburner ile oyunda gözüken ram mhz ine dikkat ettiniz mi?
Açın ve bir daha gözlemleyin.şuan xmp kapalı açıp bakıcam fakat açıkken görev yöneticisnde hep 1500 gösteriyor yani yanlış gösteriyordur dimi
kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim bakayım şimdi
1500 1600 o civarlarda sanırım xmp açmam lazım
Garip,sanırım bug veya başka bir sorun var.şuan açık cpu z de hala 1499 gösteriyor
her şey kapalıyken ile aynı