Neler Yeni

Biostar Anakart nasıldır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Merhaba
Bu sistemdeki anakart normalde asus b450m dragon 100₺ düşürüp biostar almak sizce daha mantıklı değil mi ? Ses kartı ve wifi killer teknolojisi olarak değerlendirirseniz sevinirim
Kullanan yada inceleme şansı olanlar bilgi verebilirmi?

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
Merhaba
Bu sistemdeki anakart normalde asus b450m dragon 100₺ düşürüp biostar almak sizce daha mantıklı değil mi ? Ses kartı ve wifi killer teknolojisi olarak değerlendirirseniz sevinirim
Kullanan yada inceleme şansı olanlar bilgi verebilirmi?
biostar son zamanlar'da güzel anakart üretiyor. ama ben şahsen seçecek olsam asus tercih ederdim wifi'nin sizi çok etkileyeceğini düşünmüyorum masaüstü pc sonuçta. ses kartı olarak asus'un ses yongaları gayet başarılıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biostar son zamanlar'da güzel anakart üretiyor. ama ben şahsen seçecek olsam asus tercih ederdim wifi'nin sizi çok etkileyeceğini düşünmüyorum masaüstü pc sonuçta. ses kartı olarak asus'un ses yongaları gayet başarılıdır.
Teşekkürler ses kartı zaten baya önemli çünkü kendinden ses kartlı kulaklıklar en az 500 tlden başlıyor.

Top Bottom