Neler Yeni

Hangi Pc Daha İyidir?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,020
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Zaten çift kanal oluyor game garajda ramin yanındaki 1 seçeneğini 2 ye çıkar tamam. M2 hızını pek hissetmez normal günlük bir kullanıcı bence. Render falan çok işe yarıyor ama oyunlarda bile 1 saniye etki ediyor o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamegaraj daha performanslı olur bence hem kasa daha iyi full mesh anakartta daha iyi. PSU da videosunda var Corsair kadar kaliteli değil ama kalitesiz de değil. 300 TL az para değil yani.
Onu fark etmemişim, ben direkt seçenklerden tek modül 16GB ı seçtim. Evet o şekilde daha mantıklı oluyor :)

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Onu fark etmemişim, ben direkt seçenklerden tek modül 16GB ı seçtim. Evet o şekilde daha mantıklı oluyor :)
Hocam şimdi ben hangisini seçeyim anlamıyorum bana sağlam lazım valla de hangisi diyosun

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,020
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam şimdi ben hangisini seçeyim anlamıyorum bana sağlam lazım valla de hangisi diyosun
Gamegarajdaki sistemi aşağıdaki yükseltmelerle alırsan en iyisi oluyor :)
İşlemciyi R5 3500X yap,
Anakartı MSI B450M A Pro Max yap,
Ekran kartını Inno3D GTX 1660 Super yap,
Ramden 2 tane al. Yalnız burada dikkat et tek 16GB almamalısın. Ram seçme kısmının yanında adet seçme bölümü var, oradaki 1'i 2 ile değiştir yani 2 tane 8GB ram almış olacaksın. 2 tane 8GB ram 1 tane 16GB ramden daha güçlüdür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,502
Üyeler
163,329
Son üye
Denxz1
Top Bottom