- Konu Sahibi Konu Sahibi
Koyacak başka bir şey bulamadım xDPP ve konunun uyumu.
Koyacak başka bir şey bulamadım xDPP ve konunun uyumu.
Tamam, yapmak istediğin işlem ne şu an için? Daha da mı yukarı çıkmak istiyorsun?Yani silikon kalitem kötü.
Technopatta biri (oradaki oc uzmanı)
4.05 GHZ
1.1 V dene
dedi.
Denedim prime 95 yaptım. Stabil çıktı.
Evet.Tamam, yapmak istediğin işlem ne şu an için? Daha da mı yukarı çıkmak istiyorsun?
Ben anlamıyorum sanırsam, biraz önce 1.1 V ile 4.05' de denedim oldu demiştin sanırsam. Şimdi daha da mı yukarı çıkmak istiyorsun? Yoksa stabilitesini mi kontrol etmek istiyorsun?Evet.
Varsayılan ayarlar
3.9 Auto Voltage
İstediğim
4.05 1.1V
Ryzen masterdan 4.05 GHZ 1.1V ayarlarını denedim prime 95 yaptım stabil çıktı.Ben anlamıyorum sanırsam, biraz önce 1.1 V ile 4.05' de denedim oldu demiştin sanırsam. Şimdi daha da mı yukarı çıkmak istiyorsun? Yoksa stabilitesini mi kontrol etmek istiyorsun?
Hah, şimdi anladım. Ryzen Master'ı sıfırlayın, BIOS ile çakışabilir. Sonra BIOS ekranına gelince, düz bir fotoğraf atın. Biraz önce attıklarınız yamuk ve okumak cidden zor.Ryzen masterdan 4.05 GHZ 1.1V ayarlarını denedim prime 95 yaptım stabil çıktı.
Bu ayarları biostan yapmak istiyorum.
Bunları bence okumak zor değilHah, şimdi anladım. Ryzen Master'ı sıfırlayın, BIOS ile çakışabilir. Sonra BIOS ekranına gelince, düz bir fotoğraf atın. Biraz önce attıklarınız yamuk ve okumak cidden zor.
Yan duruyor, kafamı yan çevirmek zorunda kalıyorum.Bunları bence okumak zor değil
Yan duruyor, kafamı yan çevirmek zorunda kalıyorum.
Neyse, devam edelim. Tekrar bir bakıp, yazacağım.
Bilgisayardan bakıyorsunuz galiba.Yan duruyor, kafamı yan çevirmek zorunda kalıyorum.
Neyse, devam edelim. Tekrar bir bakıp, yazacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim BIOS'umu bozdu kendileri, UV varken yok gibi gözüküyor, Ramlerin XMP'si her bilgisayarı açtığımda sıfırlanıyordu.Bi bana karışık gelmiyor
Bende de biostar b450mh var ama gayet anlıyorum, neyse soruna gelecek olursak ryzen master dan yapabilirsin.
Bilgisayardan bakıyorsunuz galiba.
İhtiyaç olunan her yeri alması için telefonu yan tutmak zorundaydım
CPU clock kısmına, 40.05 yazmayı dener misin? Num Pad ile yaz. NumPad'deki noktayı kullanma.Bilgisayardan bakıyorsunuz galiba.
İhtiyaç olunan her yeri alması için telefonu yan tutmak zorundaydım
Sonra fotoğraf at lütfen.CPU clock kısmına, 40.05 yazmayı dener misin? Num Pad ile yaz. NumPad'deki noktayı kullanma.
Sorunum da bu yazılmıyor. Sadece fotoğraflardaki listeden seçim oluyor.CPU clock kısmına, 40.05 yazmayı dener misin? Num Pad ile yaz. NumPad'deki noktayı kullanma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra fotoğraf at lütfen.
Yani çok garip, çözemedim. Neden yazılmaz ki yani bu bayağı bir saçma. Şimdi sana +150 MHz ver derim, sıkıntı çıkar.Sorunum da bu yazılmıyor. Sadece fotoğraflardaki listeden seçim oluyor.