e̷m̷i̷r̷a̷l̷p̷
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Arkadaşlar B450 serisininin ryzen 4000 destekleyeceğini msi doğrulamıştı bu her B450 anakart için geçerli mi yani mesela Biostar B450MH destekler mi ryzen 4000'i?
Bios update ile tüm B450 anakartlar destekleyecek.Arkadaşlar B450 serisininin ryzen 4000 destekleyeceğini MSI doğrulamıştı bu her B450 anakart için geçerli mi yani mesela Biostar B450MH destekler mi ryzen 4000'i?
Ben bu anakartı kullanıyorum, evet destekleyecek. Biostar güncellemeleri aksatmayan bir firma.Arkadaşlar B450 serisininin ryzen 4000 destekleyeceğini MSI doğrulamıştı bu her B450 anakart için geçerli mi yani mesela Biostar B450MH destekler mi ryzen 4000'i?
Aklımdaki soruyu sormuşsun knkArkadaşlar B450 serisininin ryzen 4000 destekleyeceğini MSI doğrulamıştı bu her B450 anakart için geçerli mi yani mesela Biostar B450MH destekler mi ryzen 4000'i?
Peki anakart nasıl memnun musun birde geldiğinde bios güncel miydi değilse naısl yaptın ben sitesinden son sürümü indirdim ama hangi dosyayı flasha atıcam falan bilmiyorum. (yeni pc alıcam da onda bu anakart olucak o yüzden flasha atıcam.)Ben bu anakartı kullanıyorum, evet destekleyecek. Biostar güncellemeleri aksatmayan bir firma.
Aklımdaki soruyu sormuşsun knk
İlerde değiştirirsem diye sormuştum da teşekkürlerBİOSTAR GÜNCELLERİ BAZEN GEÇ VERİYOR AMA BİOSU TAKİP EDİP ALABİLİRSİN İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRCEKSEN EĞER
Peki anakart nasıl memnun musun birde geldiğinde bios güncel miydi değilse naısl yaptın ben sitesinden son sürümü indirdim ama hangi dosyayı flasha atıcam falan bilmiyorum. (yeni PC alıcam da onda bu anakart olucak o yüzden flasha atıcam.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Websiteden BIOS update'i indirince 2 dosya geliyor bu dosyadan biri program. Programda bios güncelleme dosyasını seçiyorsun start diyorsun bu kadar. Evet memnunumBİOSTAR GÜNCELLERİ BAZEN GEÇ VERİYOR AMA BİOSU TAKİP EDİP ALABİLİRSİN İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRCEKSEN EĞER
Kanka bios siteden son sürümünü indirdim flash'a attım USB belleği Hatırladığım kadarıyla fat32 olarak ayarlamalısınız içinde sadece bios dosyaları olacak Ben sana video linki atacağımPeki anakart nasıl memnun musun birde geldiğinde bios güncel miydi değilse naısl yaptın ben sitesinden son sürümü indirdim ama hangi dosyayı flasha atıcam falan bilmiyorum. (yeni PC alıcam da onda bu anakart olucak o yüzden flasha atıcam.)
![]()
Hee tamam teşekkürler bende youtube da araştırırken bu videoya rastlamıştım sağolun.Kanka bios siteden son sürümünü indirdim flash'a attım USB belleği Hatırladığım kadarıyla fat32 olarak ayarlamalısınız içinde sadece bios dosyaları olacak Ben sana video linki atacağım