Neler Yeni

Yardım BIOSTAR B550MH vs Asus B450M-K II

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
arkadaslar soru basliktaki gibi. arkadasa sistem topluyoruz ikisinin arasinda 300 tl gibi cuzi bir fark var. kendim asus b450m-k ii kullaniyorum. biostar b550mh almak daha mi manitkli olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada biraz acil, ufagindan bile olsa fikri olan varsa yazabilirse veya bilenleri etiketleyebilirse guzel olur.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Enes Altunışık
Ben asus tercih ederdim. Asus kalitesi tartışılmaz. Farklı fikirler de çıkabilir, biraz daha beklemeni öneririm.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,329
İsim
uwu
arkadaslar soru basliktaki gibi. arkadasa sistem topluyoruz ikisinin arasinda 300 TL gibi cuzi bir fark var. kendim asus b450m-k ii kullaniyorum. biostar b550mh almak daha mi manitkli olur?

bu arada biraz acil, ufagindan bile olsa fikri olan varsa yazabilirse veya bilenleri etiketleyebilirse guzel olur.
yeni chipset olduğundan b550 tabi ki

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni chipset olduğundan b550 tabi ki
hocam orasi kesinlikle oyle de biostar cok adini duydugumuz bir uretici degil. sorun yasanir mi/ne gibi sorunlar olabilir fikriniz var mi?

Ben asus tercih ederdim. Asus kalitesi tartışılmaz. Farklı fikirler de çıkabilir, biraz daha beklemeni öneririm.
kendim kullaniyorum bizzat ayni anakarti kaliteli gercekten ama chipset farki var iste

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,329
İsim
uwu
hocam orasi kesinlikle oyle de biostar cok adini duydugumuz bir uretici degil. sorun yasanir mi/ne gibi sorunlar olabilir fikriniz var mi?

kendim kullaniyorum bizzat ayni anakarti kaliteli gercekten ama chipset farki var iste
bişey olmaz al b550 yi gitsin

bunada bak bi n11 indirim kodu gelirse n 11 den al

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,418
İsim
Hacı
B550.

Reav

80+ Silver

ThE LoSt

80+ Gold
arkadaslar soru basliktaki gibi. arkadasa sistem topluyoruz ikisinin arasinda 300 TL gibi cuzi bir fark var. kendim asus b450m-k ii kullaniyorum. biostar b550mh almak daha mi manitkli olur?

Biostarı bilen bilir ülkemizde uzun yıllardır satış yapıyor ve yurt dışında fiyat performans oranı oldukça yüksek yongadan ötürü biostar derim ama farklı alternatiflere de açıksanız ATX olarak MSI B550 Gaming Gen3 mATX olarak Gigabyte B550M-DS3H önerebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,025
İsim
Murat Orhan

Asrock B550 tabiiki.https://www.gencergaming.com/asrock-b550m-hdv-amd-am4-ddr4-micro-atx-anakart

Top Bottom