Hazır sistemdeyse tercih edilebilir tekli alınacaksa bütçeyi biraz arttırıp ben olsam asusun b650 modellerine yönelirdim çift m2 desteği varMerhaba biostar b650mt ddr5 6000 MHz
Bu anakart için düşünceleriniz nedir
Hazır sisteme dahil kardeşim.Hazır sistemdeyse tercih edilebilir tekli alınacaksa bütçeyi biraz arttırıp ben olsam asusun b650 modellerine yönelirdim çift m2 desteği var
Link atın hocam değerlendirelimHazır sisteme dahil kardeşim.
Link atın hocam değerlendirelim
Hocam benzer bir sistem pckolikte vardı oradan bakabilirsiniz msi ya da asustu anakartıAnakart ve ram özelleştirmesi yaptım. Sistemi almadım ama indirim felan yaparsa düşünebilirim.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci- Biostar B650MT DDR5 6000MHz AM5 mATX Anakart
- Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 Ekran Kartı
- TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16) 6000MHz CL36 DDR5 Masaüstü Bilgisayar RAM
- Crucial E100 1TB 5000-4500MB/s M.2 SSD CT1000E100SSD8 Kutusuz
- AIGO FT418 Pro ARGB 750W 80+ Bronze ATX Mid Tower Kasa
- MSI MAG COREFROZR AA13 12cm ARGB Beyaz Kule Tipi Soğutucu
Sistem her yerde var kardeşim benim sormak istediğim şey kullanışlımı alınır mı yani yoksa iş görmez miHocam benzer bir sistem pckolikte vardı oradan bakabilirsiniz msi ya da asustu anakartı
Dediğim gibi sistemi daha almadım bilgilendirme için teşekkür ederim. Yarın akşam gaming gecesinde karar vereceğimHocam benim sistemim imzamda yazıyor. Gamegarajdan aldım sistemi. Sizde gamegarajdan alıyorsunuz galiba. Anakarttan memnumum. Özellik olarak dolu.
Bir kere anakarta bios atarken sistem dondu anakart çöktü sanırım, sistem açılmıyordu. Servise yolladım. Servis bios atıyormussunuz garanti dışı falan demedi sorunu çözdüler. Servis ram ayarı olarak expo açmamı tavsiye etmedi. Ram 5200 mhz ayarına aldılar böyle kalsın dediler. Dedikleri ayarda hiç sorun yaşamadım. Zaten sistemi aldığım zamanlarda ramlerim anakartın listesinde yoktu. Bios güncellemeleri ile anakartta uyumlu hale geldi.
Daha sonra expo ayarını açmayı denedim, açtığımda ara sıra sistemde 1 2 saniyelik donma ve ses robotikleşmesi oluyordu. Bios son sürümde olduğu halde. Biostara sorunu maille anlattım. Biostan bir ayarı açmamı söylediler. O ayarı açtıktan sonra sorunsuz kullanıyorum. Müsait olduğumda unutmazsam o ayarı yazarım.
Hocam şimdi farkettim benim anakartın aynısı sanmıştım. Yazdığın anakart benimkinden daha düşük modelmiş. Fiyatı uygunsa alınabilir. Marka olarak güvenilir marka onu anlatmak istedim.Dediğim gibi sistemi daha almadım bilgilendirme için teşekkür ederim.