Neler Yeni

Biosu Eski Haline Getirme Nasıl Yapılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gamze İpek
Siz american bios dosyasi olmadan ona gecemessiniz işte ona yukseltmeniz gerekir o dosyada serviste bulunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam performans vermedigine nasıl kanaat getirdiniz ney yeterli olmadı size
her dakika istemci düşük fps hatası alıyorum + olarak 50 FPS gösteriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gamze İpek
Cihaz şarja takılıyken mi yapıyor bunu valorant da hata aliyorsunuz herhakde
sürekli sarjda kullanıyorum şarjdan çıkarınca zaten pc bile kasıyor anlamıyorum tek valorant oynuyorum başka oyun denemedim fps felan kısıtlı değil neden böyle bilmiyorum

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
sürekli sarjda kullanıyorum şarjdan çıkarınca zaten pc bile kasıyor anlamıyorum tek valorant oynuyorum başka oyun denemedim fps felan kısıtlı değil neden böyle bilmiyorum
Cihazı sarjdan çıkardığımız da yavaslamasi gayet normal kullanfiginiz cihaz performans odakli olduğu icin bataryadan gerekli elektieogi alamaz bunun içinde kendini kısıtlar bu sadece sizin laptobunuzda değil butun gaminglerde böyledir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Furmark ve aida64 gibi test progranlari calistirip performansi kontrol edebilirsiniz 50fps e dusmedinin bir sebebi olmalı laptobu ne kadardir kullaniyorsunuz en son ne zaman bakım yapıldı

Top Bottom