Neler Yeni

Yardım Biosum Silindi

yellows06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Ali
İyi akşamlar.Dün laptopumun macununu değiştirmek için ve fanını temizletmek için bilgisayarcıya bıraktım akşam aldıgımda kasa açıldıgında bilgisayar kendini korumaya aldıgını, biosu sildigini kendilerinin bios yazdıklarını söylediler fakat wifi çalışmıyordu karantinadan sonra getir ayarlayalım dediler.Benim sorum şu laptopum lenovo z580, recovery özelligi var yani sıfırlama acaba sıfırlasam biosum düzelir mi çünkü açılış değişmiş wifi çalışmıyor içime sinmiyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bilgisayarcı dandik ve Orjinal biosu atmamıştır. ve korumaya almamıştır. Ne alaka?
İnanmayın şunlara. Bir dahada kendin temizlersen iyi olur.

yellows06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarcı dandik ve Orjinal biosu atmamıştır. ve korumaya almamıştır. Ne alaka?
İnanmayın şunlara. Bir dahada kendin temizlersen iyi olur.
biosun dandik oldugu çok belli, bi sonrakini kendim temizliyecegim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Güler
İyi akşamlar.Dün laptopumun macununu değiştirmek için ve fanını temizletmek için bilgisayarcıya bıraktım akşam aldıgımda kasa açıldıgında bilgisayar kendini korumaya aldıgını, biosu sildigini kendilerinin bios yazdıklarını söylediler fakat wifi çalışmıyordu karantinadan sonra getir ayarlayalım dediler.Benim sorum şu laptopum lenovo z580, recovery özelligi var yani sıfırlama acaba sıfırlasam biosum düzelir mi çünkü açılış değişmiş wifi çalışmıyor içime sinmiyor.
Kesin parça calmıştırlar hep yapıyorlar..

Kimera

80+ Bronze
"Bilgisayarcı"ya ne kadar ödediniz ? Bir çoğu dolandırıcı değil ama belkide Wi-Fi kartınızı almış olabilir. Bilinçsiz olduğum zamanlarda benim de Bluetooth kartımı çalmışlardı da.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
WIFI Kartı çalınmıştır,
Orjinal olmayan dandik BIOS Atmışlardır,
Başka parça çalmışlardır,
Macun kaltesizdir.

Bunlar

yellows06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Bilgisayarcı"ya ne kadar ödediniz ? Bir çoğu dolandırıcı değil ama belkide Wi-Fi kartınızı almış olabilir. Bilinçsiz olduğum zamanlarda benim de Bluetooth kartımı çalmışlardı da.
50 tl ödedim öyle bişey yapacagını sanmıyorum ama sonuçta tanıdıgım birisi değil

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Macun kalitesizdir. WIFI Kartını çaldı büyük ihtimalle.
50 TL ödedim öyle bişey yapacagını sanmıyorum ama sonuçta tanıdıgım birisi değil
Geçmiş olsun. Tekrar Macun sürmeni öneririm.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

yellows06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6