Cpu-z ile bios versiyonunu öğren. Anakartın sitesine girip destek kısmından en güncel bios sürümüne bak.G31D-M7 anakartım var bios'um güncel mi nereden bakabilirim?
Hocam bunu biliyorum zaten ama şu anki bios sürümüm güncel mi diye bakmak istiyorum. Şu anki sürüm nerede yazar?![]()
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboard amd,www.biostar.com.tw
Bios taHocam bunu biliyorum zaten ama şu anki bios sürümüm güncel mi diye bakmak istiyorum. Şu anki sürüm nerede yazar?
Hocam bunu biliyorum zaten ama şu anki bios sürümüm güncel mi diye bakmak istiyorum. Şu anki sürüm nerede yazar?
Cpu-z ile bios versiyonunu öğren. Anakartın sitesine girip destek kısmından en güncel bios sürümüne bak.
Bios taÇalıştırı aç msinfo32 yaz Çıkan ekranda BIOS sürümünü öğrenebilirsin.
Hocam 2009 yazıyor. Güncel değil sanırım. Buradan hangisini indirmeliyim?Cpu-z ile bios versiyonunu öğren. Anakartın sitesine girip destek kısmından en güncel bios sürümüne bak.
Biostarın nasıl olduğu hakkında bilgim yok ama en son 2012 tarihinde yayınlananı indirin bence.Hocam 2009 yazıyor. Güncel değil sanırım. Buradan hangisini indirmeliyim?
Alıntıyı görüntüle
Eğer sisteminde bir problem yok ise bios güncellemen pek önerilmez ama güncellemek istersen de biostarın kendi yazılımı varmı ona bir bak istersen eğer yoksa da pdf olmayanı indirip flash bellek ile kurulum dene. Dediğim gibi çok anlamıyorsan zorlama sistemini birdaha açamayabilirsinHocam 2009 yazıyor. Güncel değil sanırım. Buradan hangisini indirmeliyim?
2012 tarihinde yayınlanan PDF dosyası dostum. @Şizofren o pdf te detaylı bir şekilde yazıyorBiostarın nasıl olduğu hakkında bilgim yok ama en son 2012 tarihinde yayınlananı indirin bence.
İşte ondan çok korktuğum için hiç elleşmicem. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Eğer sisteminde bir problem yok ise bios güncellemen pek önerilmez ama güncellemek istersen de biostarın kendi yazılımı varmı ona bir bak istersen eğer yoksa da pdf olmayanı indirip flash bellek ile kurulum dene. Dediğim gibi çok anlamıyorsan zorlama sistemini birdaha açamayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
2012 tarihinde yayınlanan PDF dosyası dostum. @Şizofren o pdf te detaylı bir şekilde yazıyor