Neler Yeni

Bir anda 20 fps'e düşme sorunu

Bruwh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Yıldırım
Öncelikle merhabalar,
Bütün oyunlarda örneğin Cs:go'da 150-200 fps alırken oyun ortasında durduk yere sıcaklıkta artmamasına rağmen 15-20 fps'e düşüyor max 40 oluyor ve düzelmiyor. Bu sorunu 2 gündür yaşıyorum ve oyun oynama hevesim kalmadı. Format atmadan bu sorunu çözmem mümkün mü ? Yoksa son çare format atacağım sanırım.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Öncelikle merhabalar,
Bütün oyunlarda örneğin Cs:go'da 150-200 fps alırken oyun ortasında durduk yere sıcaklıkta artmamasına rağmen 15-20 fps'e düşüyor max 40 oluyor ve düzelmiyor. Bu sorunu 2 gündür yaşıyorum ve oyun oynama hevesim kalmadı. Format atmadan bu sorunu çözmem mümkün mü ? Yoksa son çare format atacağım sanırım.
sıcaklık değerlerin nelerdir anormal artış varsa ordan kaynaklı olabilir

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Öncelikle merhabalar,
Sadece CS : GO'da mı yaşıyorsunuz bu sorunu?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Msi afterburnerden değerlere bakmak lazım. İşlemci kullanımı ile alakalı olabilir. Birde ayarların tam mı? Rehberime bir göz at. Bu ayarları dene.

Bruwh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz Msi Afterburner değerlerine ve görev yöneticisinden işlemci kullanımına baktım oyun içinde iken 60-70 derecedeyken işlemci hep turbo modda çalışıyor ve sıcaklık bir anda 85 90 dereceye çıkıyor ve bilgisayar kendini korumak için fps i düşürüyor ve oyuna çık gir yaptığımda bu olay düzeliyor Throttlestop'tan işlemcinin turbo modunu disable yaptım ve yakın zamanda detaylı bir temizlik yapacağım. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler ^^

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Biraz Msi Afterburner değerlerine ve görev yöneticisinden işlemci kullanımına baktım oyun içinde iken 60-70 derecedeyken işlemci hep turbo modda çalışıyor ve sıcaklık bir anda 85 90 dereceye çıkıyor ve bilgisayar kendini korumak için fps i düşürüyor ve oyuna çık gir yaptığımda bu olay düzeliyor Throttlestop'tan işlemcinin turbo modunu disable yaptım ve yakın zamanda detaylı bir temizlik yapacağım. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler ^^
Demek yüksek ısı kaynaklı işlemci kendi hızını downgrade ediyor soğuması ve zarar görmemesi için. Yeni bir soğutucu almanız iyi olabilir veya alamıyorsanız UV yapmanızı öneririm 10 - 15 derece performans kaybı olmadan ısı düşürenler var bu sayede.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Öncelikle merhabalar,
dayı diyecem şu steamde sezon yüzünden hep fps düşüleri oluyordu bende araştırdım baktım yapacağın şu (eğer olursa)
Steamı ve cs go yu ingilizce yapman lazım türkçe yapınca donuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,212
Üyeler
165,782
Son üye
safkanx
Top Bottom