Neler Yeni

Bir anını hayatından silmek istesen ne olurdu ?

pc ustasi1

80+ Silver
Hayatınızdan silmek istediğiniz kötü an , anı varsa aşağıya hepinizi beklerim siftahı ben yapayım :D

İlkokulda dersteyken tahta kurşun kalemin ucunu yalamayı severdim ve ıslanınca içime çekerdim (iğrençim) sonra bunu hoca herkesin içinde ''ahmet o ağzındaki kalemi çıkar ve tahtaya bak'' dedi ve o an yerin dibine girmek istedim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Hayatınızdan silmek istediğiniz kötü an , anı varsa aşağıya hepinizi beklerim siftahı ben yapayım :D

İlkokulda dersteyken tahta kurşun kalemin ucunu yalamayı severdim ve ıslanınca içime çekerdim (iğrençim) sonra bunu hoca herkesin içinde ''ahmet o ağzındaki kalemi çıkar ve tahtaya bak'' dedi ve o an yerin dibine girmek istedim.
bir anımı değil de komple hayatımı silmek isterdim düşününce

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu anki hayatım iyi. Tecrübe oldu 😌✍🏿

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Doğduğum

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Yaşadığım 3 yıllık ilişkiyi silmek isterdim.

MOON_MVR

80+ Bronze
İlk okulda sırf merdivenlere oturuyorum diye transit lastiği ile kafama vuran hocaya sövdüğüm için yediğim 40 posta dayağın sebebi olan o küfrü silmek isterdim. Hayır zaten lastik yemişsin kafana nefesin falan kesilmiş bir de üstüne hocaya sövüp 40 posta daya yemek nasıl bir salaklıktır.

Not : İstiklal marşı zamanı cuma günü çıkış saatiydi ben ayakkabının önü ayağıma vuruyor yürüyemiyorum diye oturmuş annemi bekliyordum

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
6-7 Yaşlarında don atlet balkona Çıkıp ismail yk'nın "Allah belanı versin" şarkısını bağırarak söylediğim anımı silmek isterdim. Büyük ihtimalle ömür boyu bunu unutamayacağım

Son düzenleme:

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Anıl Aykın
2022 yılını silmek isterdim. (hızlı zamanlarım)

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

YA DA BOŞVER

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
2011-2012 zamanları lisenin berbat kısımlarıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
Sevdiğim kızla(manita olmadık)arkadaş kalmak için gururumu hiçe sayıp resmen yalvardığım zamanı

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz

ilkokuldayken tuvalete gitmek için hocadan izin istemiştim zaten dedi 5 dk var bekle dedi çok acil falan dedim izin vermedi zor bela 5 dk dayandım zil çaldı ve olanlar oldu herkes bana bakıyordu, magmanın dibi var mı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,791
Üyeler
164,562
Son üye
cayank34
Top Bottom