mATX kasa alirsaniz cantaya atip götürürsünüz monitör olan her yerearkadaslar bikac kisiye sordum laptop dediler ama oyunlar ve farkli isler icin masaustu almak istiyorum cok zorlanir miyim yada projeler konusunda cok sikinti ceker miyim?
siz ne onerirsiniz ?
e yuhmATX kasa alirsaniz cantaya atip götürürsünüz monitör olan her yere
laptop almak en iyisi kasayla çok uğraşırsınız benim abim bilgisayar mühendisliği okuyor sürekli bir yerlere gitmesi gerekiyor ama laptopda hiçbir ekipman götürmeseniz bile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsinizarkadaslar bikac kisiye sordum laptop dediler ama oyunlar ve farkli isler icin masaustu almak istiyorum cok zorlanir miyim yada projeler konusunda cok sikinti ceker miyim?
siz ne onerirsiniz ?
idarelik bir laptop var 16 gb ramli odevlerse sorun belki goturebilir genede bilemedime yuh
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptop almak en iyisi kasayla çok uğraşırsınız benim abim bilgisayar mühendisliği okuyor sürekli bir yerlere gitmesi gerekiyor ama laptopda hiçbir ekipman götürmeseniz bile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsiniz
Laptop daha mantıklı olur. Takım projelerinde vs masaüstü zorlar. Okulda da laptop lazım olabiliyor.arkadaslar bikac kisiye sordum laptop dediler ama oyunlar ve farkli isler icin masaustu almak istiyorum cok zorlanir miyim yada projeler konusunda cok sikinti ceker miyim?
siz ne onerirsiniz ?
anlamadım ama o fiyata laptop alın çok ağır oyunlar oynamazsınız iş için de işinizi görür 8 gb ram ise bir 8 daha takınidarelik bir laptop var 16 gb ramli odevlerse sorun belki goturebilir genede bilemedim
16GB RAM'i olduğuna göre eski bir laptop değil. Bilgisayar mühendisliğinde ekran kartına bağlı pek bir işlem yok diye biliyorum. Elindeki laptop yeterli olur.idarelik bir laptop var 16 gb ramli odevlerse sorun belki goturebilir genede bilemedim