Neler Yeni

Bir Bilgisayar Muhendisi Masaüstü Mü Yoksa Dizüstü Mü Almalı?

Marx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yaln
arkadaslar bikac kisiye sordum laptop dediler ama oyunlar ve farkli isler icin masaustu almak istiyorum cok zorlanir miyim yada projeler konusunda cok sikinti ceker miyim?
siz ne onerirsiniz ?

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ilkay çam
arkadaslar bikac kisiye sordum laptop dediler ama oyunlar ve farkli isler icin masaustu almak istiyorum cok zorlanir miyim yada projeler konusunda cok sikinti ceker miyim?
siz ne onerirsiniz ?
mATX kasa alirsaniz cantaya atip götürürsünüz monitör olan her yere

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
mATX kasa alirsaniz cantaya atip götürürsünüz monitör olan her yere
e yuh
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz ne onerirsiniz ?
laptop almak en iyisi kasayla çok uğraşırsınız benim abim bilgisayar mühendisliği okuyor sürekli bir yerlere gitmesi gerekiyor ama laptopda hiçbir ekipman götürmeseniz bile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsiniz

Marx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yaln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e yuh

laptop almak en iyisi kasayla çok uğraşırsınız benim abim bilgisayar mühendisliği okuyor sürekli bir yerlere gitmesi gerekiyor ama laptopda hiçbir ekipman götürmeseniz bile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsiniz
idarelik bir laptop var 16 gb ramli odevlerse sorun belki goturebilir genede bilemedim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
siz ne onerirsiniz ?
Laptop daha mantıklı olur. Takım projelerinde vs masaüstü zorlar. Okulda da laptop lazım olabiliyor.

Atyxah

80+ Silver
idarelik bir laptop var 16 gb ramli odevlerse sorun belki goturebilir genede bilemedim
anlamadım ama o fiyata laptop alın çok ağır oyunlar oynamazsınız iş için de işinizi görür 8 gb ram ise bir 8 daha takın

elinde kasa monitör klavye dolaşmazsın laptop ile (oyun için kesinlikle masaüstü ama iş için laptop)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
16GB RAM'i olduğuna göre eski bir laptop değil. Bilgisayar mühendisliğinde ekran kartına bağlı pek bir işlem yok diye biliyorum. Elindeki laptop yeterli olur.

plazined

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali Denizalp
Bir bilgisayar mühendisi bu soruya kendi cevap verebilmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular