Neler Yeni

Bir Bilgisayar toplamayı düşünüyorum parçalarımı yazdım yardımcı olur musunuz?

Enegard_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aytemur
Bütçe
10500
Anakart : Asus Prime b450 M-K II
İşlemci : AMD Ryzen 5 4500
Ekran Kartı : RX6500xt
Ram : 8*2 RipjawsV 3600 mhz CL18 DDR4
Kasa : Lunatic Albatros 4 RGB FAN TAMPERLİ Cam mATX Kasa
Güç kaynağı:önerebilir misiniz? Daha bulmadım

BÜTÇEM 10.5 K ve bu parçaları toplayarak trendyol sinerji gibi yerlerden uygun fiyatlarla hesaplayınca 9500 küsür bir şey oluyor daha iyi ve olumlu parçalar bütçeme uygun fiyat performans bana önerebilir misiniz? ve bu parçalar ile darboğaz veya randıman sorunu yaşar mıyım ve ortalama valorant gta far cry gibi oyunları rahatça oynayabilir miyim? Alırsam benim adıma nasıl olur sıkıntı çıkarmadan çok iyi olmasına gerek yok iyi diye nitelendirebileceğimiz (Piyasada sevilen çoğu oyunu kasmadan ortalama fps ile oynatan) bir biligsayar olur mu ve parçalarım iyi mi ve sizce almalımıyım bir iki değişiklik ile parça önerebilirsiniz şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

PcBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Asaf
Kasa Corsair delta RGB yap hem de PSU fiyatına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de işlemciyi belki R5 3600 yapabilirsin.

predator

80+ Silver
Bu fiyata bu kötü sistem.. olmamış bu dostum, hazır al

Enegard_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aytemur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
4500 yerine 3600 al pcle 4,0 destekliyor ve 35mb belleğe sahip 4500 pcle 3,0 ve 11mb belleği var önerim 3600

Enegard_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aytemur
4500 yerine 3600 al pcle 4,0 destekliyor ve 35mb belleğe sahip 4500 pcle 3,0 ve 11mb belleği var önerim 3600
ana kartı destekliyor mu

Kasa Corsair delta RGB yap hem de PSU fiyatına

Bir de işlemciyi belki R5 3600 yapabilirsin.
bu kasanın fiyatı biraz pahalı değil mi dostum

https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryze...qsKDwNev3kWvMyYJPvKoVcou3goKi3xkaAor8EALw_wcB

Bu linktekini alsam olur mu işlemci için daha mı iyi olur

https://www.teknolojipazar.com/amd-...lJPhiNhnYLQfiRuJbbaQIuFJxMgH5p0d71OpNQhOaBzn8

bir de 3300x var o olur mu

Son düzenleme:

predator

80+ Silver

Enegard_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aytemur
https://www.itopya.com/helen-midint...er-oc-6gb16gb-ddr4asus-tuf-geforce-gtx_h19970 bu sistem onun içinden geçer ama bu da pahalı. fırsat sistemler bekleyerek daha iyisi toplanabilir. ama onu sakın alma. bunu al psu da var ekran kartı vs çok daha iyi.
Dostum senin sayande güzel bir bilgisayar aldım hemde bu bütçeye girdim baktım ve efsane bir pc buldum senin attığın sitede yeni sistem vardı işlemcisi ryzen buldum senin attığın işlemci kötüydü ryzen 5 3600 alıp seçip 10.150 TL te aldım ekran kartı süper ram ve işlemci güzel bir pc oldu hemde 10 kgibi bir paraya neredeyse 15 k lık pc aldım toplamam bile gerek kalmadı artık ilk alan kişi oldum bu pc yi bitmeden almam iyi oldu baya ucuz bu parçalara göre attığın link sayesinde buldum sağol.

https://www.itopya.com/helen-midint...er-oc-6gb16gb-ddr4asus-tuf-geforce-gtx_h19970 bu sistem onun içinden geçer ama bu da pahalı. fırsat sistemler bekleyerek daha iyisi toplanabilir. ama onu sakın alma. bunu al psu da var ekran kartı vs çok daha iyi.
Dostum senin sayande güzel bir bilgisayar aldım hemde bu bütçeye girdim baktım ve efsane bir pc buldum senin attığın sitede yeni sistem vardı işlemcisi ryzen buldum senin attığın işlemci kötüydü ryzen 5 3600 alıp seçip 10.150 TL te aldım ekran kartı süper ram ve işlemci güzel bir pc oldu hemde 10 kgibi bir paraya neredeyse 15 k lık pc aldım toplamam bile gerek kalmadı artık ilk alan kişi oldum bu pc yi bitmeden almam iyi oldu baya ucuz bu parçalara göre attığın link sayesinde buldum sağol.

predator

80+ Silver

Önemli değil hayırlı olsun güzel ekleme yapmışsın.

Top Bottom