BİR BİLGİSAYAR TOPLAYACAĞIM.

Reaksiyon skoru
9
8-9K BÜTÇEM VAR. ANAKART+İŞLEMCİ+PSU+RAM ALACAĞIM. GTX 1050 Tİ 4GB EKRAN KARTIM VE KASAM VAR. BU BİLGİSAYARI BABAM VE KARDEŞİM İÇİN TOPLUYORUM BAZEN ÇOK ZORLAMAYACAK OYUNLAR OYNUYARLAR , SURF VE DİZİ FİLM İÇİN KULLANICAKLAR.
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

8-9K BÜTÇEM VAR. ANAKART+İŞLEMCİ+PSU+RAM ALACAĞIM. GTX 1050 Tİ 4GB EKRAN KARTIM VE KASAM VAR. BU BİLGİSAYARI BABAM VE KARDEŞİM İÇİN TOPLUYORUM BAZEN ÇOK ZORLAMAYACAK OYUNLAR OYNUYARLAR , SURF VE DİZİ FİLM İÇİN KULLANICAKLAR.
tam anlamadım 1050Ti li kasamı arıyorsun yoksa 1050Tİ li kasan var yanına bir kasa dahamı alıcaksın farklı donanımda

Ryzen drr4 setler oluyor onlara bir bak

amd 3 1200 işlemci olarak darbogaz yapmaz ekran kartına, ram de corsair vengeance 8 gb olabilir. (şahsen kullandığım sistem)

tam anlamadım 1050Ti li kasamı arıyorsun yoksa 1050Tİ li kasan var yanına bir kasa dahamı alıcaksın farklı donanımda
mesajı tekrar okursanız gayet iyi anlayacaksınız sayın hocam.
arkadaş demiş ki gtx 1050ti ekran kartı ve kasam var. sadece anakart işlemci psu ve ram arıyorum :)

1050 ti ve kasam var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam set olarak nasıl satılıyor link var mı
Yaşadığınız yeri bilmediğim için siz sarı siteye ryzen set yazın çıkar bir şeyler

Geri