Onur Koç 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 763 Reaksiyon skoru 348 27 Haziran 2020 #1 Merhaba iyi forumlar. Babamla bilgisayardan maç izlemek istiyorum fakat hoparlörüm yok bir bilgisayara 2 kulaklık takabilir miyiz? pc imzamda
Merhaba iyi forumlar. Babamla bilgisayardan maç izlemek istiyorum fakat hoparlörüm yok bir bilgisayara 2 kulaklık takabilir miyiz? pc imzamda
Oneomous 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 6,521 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 3,511 27 Haziran 2020 #2 Onur Koç yazmış: Merhaba iyi forumlar. Babamla bilgisayardan maç izlemek istiyorum fakat hoparlörüm yok bir bilgisayara 2 kulaklık takabilir miyiz? PC imzamda Devamı için tıklayın... Takılıyor fakat bir türlü araştırmama rağmen bulamamıştım.
Onur Koç yazmış: Merhaba iyi forumlar. Babamla bilgisayardan maç izlemek istiyorum fakat hoparlörüm yok bir bilgisayara 2 kulaklık takabilir miyiz? PC imzamda Devamı için tıklayın... Takılıyor fakat bir türlü araştırmama rağmen bulamamıştım.
Onur Koç 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 763 Reaksiyon skoru 348 27 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 valla anakartın arkasındaki mikrofon ve kulaklık hariç 3. çıkışa taktım hangi cihazı taktınız dedi kulaklık dedim oldu
valla anakartın arkasındaki mikrofon ve kulaklık hariç 3. çıkışa taktım hangi cihazı taktınız dedi kulaklık dedim oldu