Neler Yeni

Bir diziye bağlandım hiçbirşey eğlenceli gelmiyor

Bsamet00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bsamet00
Arcane dizisine başladım dizi çok hoşuma gitti ve artık hiçbişeyden zevk almıyorum. Sadece evde otutuyorum youtube'da dolaşıyorum ama hiç zevk alamıyorum, oyun oynuyorum oyunlarda zevk vermiyor ve acayip sıkılıyorum aklıma yapacak birşeyde gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
muhip ceylan
Arcane dizisine başladım dizi çok hoşuma gitti ve artık hiçbişeyden zevk almıyorum. Sadece evde otutuyorum youtube'da dolaşıyorum ama hiç zevk alamıyorum, oyun oynuyorum oyunlarda zevk vermiyor ve acayip sıkılıyorum aklıma yapacak birşeyde gelmiyor.
kanka spoiler vermeden 2. sezonu anlatırmısın ilk sezonu 3 yıl önce ilk çıktığında izlemiştim fena değildi yani
bi arkadaşım 2. sezon çok seks sahnesi var ve çok sıkıcı diye yorumladı fikirlerini duymak isterim

Bsamet00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bsamet00
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka spoiler vermeden 2. sezonu anlatırmısın ilk sezonu 3 yıl önce ilk çıktığında izlemiştim fena değildi yani
bi arkadaşım 2. sezon çok seks sahnesi var ve çok sıkıcı diye yorumladı fikirlerini duymak isterim
çok seks sahnesi yok aslında, bence sıkıcıda değil ama işler biraz aceleye alınmış gibi, her şey çok hızlı anlatılıyor. Bence ben anlatmayayım sen izle daha iyi olur çünkü çoğu beklenen şey gerçekleşiyor bu sezonda.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,479
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
son 3 bölümü yayınlansın hemen hüpleteceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,220
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom