Neler Yeni

Bir Dosyanın Uzantısını Degıstırdım ve Eski haline getiremedım yardım edermısınız

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Merhaba arkadaslar bıos guncellemek ıcın dosyayı ındırdım fakat dosyayı actıgımda uzantısını degıstırdımve eskı haline getıremedım ve ınternette arastırmama ragmen hıcbır sey cozum yolunu bulamadım yardımcı olursanız sevırım Tesekkurler

Ekler

• sa.png
    sa.png
    1.1 MB · Hit: 43

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Dosyayı sitesinden tekrar indirdiğinizde aynı sorun devam ediyor mu ?

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosyayı sitesinden tekrar indirdiğinizde aynı sorun devam ediyor mu ?
evet devam edıyor uzantıyı hep oyle acıyor ınternette arastırdım regeditten dosya uzantısını bulup sıldıgınızde eskı halıne gelecek dedıler uzantıyı buldum sıldım ve pc yenıden baslattım ama default olmadı dosya

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Şunu yaptınız sanırım.

Başlangıç ekranında regedit yazın ve arama sonuçlarında çıkan regedit.exe dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.

Kayıt Defteri düzenleyicisi içerisinde HKEY_CLASSES_ROOT\.dat anahtarını bulun ve üzerinde sağ tıklayarak anahtarı silin. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.dat anahtarını bularak sağ tıklayın ve silin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.

• Beğen
Reaksiyonlar: RxQ1

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Şunu yaptınız sanırım.

Başlangıç ekranında regedit yazın ve arama sonuçlarında çıkan regedit.exe dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.

Kayıt Defteri düzenleyicisi içerisinde HKEY_CLASSES_ROOT\.dat anahtarını bulun ve üzerinde sağ tıklayarak anahtarı silin. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.dat anahtarını bularak sağ tıklayın ve silin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.
evet onu yaptım ama dosya default olmadı

uydu3

80+ Silver
Denetim masasına gir klasör seçenekleri görünüme gel bilinen dosya türleri için uzantıyı gizledeki tiki kaldır uygula de sonra uygulamanın adını değiştirir gibi uzantısını değiştir

• Beğen
Reaksiyonlar: RxQ1

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Denetim masasına gir klasör seçenekleri görünüme gel bilinen dosya türleri için uzantıyı gizledeki tiki kaldır uygula de sonra uygulamanın adını değiştirir gibi uzantısını değiştir
oyle yaptıgımda dosya default oluyor ama eskı uzantısını tekrar verdıgımde yıne aynı seye gecıyor

uydu3

80+ Silver

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
uzantısını ad degıstırır gıbı yapınız degıstırınız dedınız ya oyle yaptıgımda dosya default oluyor tekrardan eskı uzantısını verdıgım zaman tekrardan attıgım resımdekı gıbı oluyor

uydu3

80+ Silver
uzantısını ad degıstırır gıbı yapınız degıstırınız dedınız ya oyle yaptıgımda dosya default oluyor tekrardan eskı uzantısını verdıgım zaman tekrardan attıgım resımdekı gıbı oluyor
sen uzantısını değiştirirsen o nasıl resimdeki gibi olsun açınca noluyor

uydu3

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn