Çözüldü✓ Bir ekran kartının soğutucu bloğunu başka bir ekran kartına takabilir miyim?

vida yerleri uyuyorsa blok oturuyorsa takılabilir ancak uymazsa olmaz
biraz bakındığımda fanların mekanizmaları yanar vesaire gibi şeyler görüp korktum. Şahsım adına denemek istemiyorum. Bunun bir örneği vesaire varsa bulmamda yardım eder misiniz?

gerçekten rezalet bi soğutması var performansını beğeniyorum ama böyle giderse sadece bir elden ring speedrunu kadar birlikte kalabileceğim gibi. Bu gibi kartlara soğutucu blok vesaire satın alınabilen bir yer var mı? Bir site vesaire?
7-8 yıl öncesine kadar nispeten popülerdi ama artık yok belki çinli sitelerde veya ikinci elde vardır

mx4 ve undervolt ile 75 derece altı kalıyordu benim denediğim kart fan ayarlarını hatırlamıyorum mlsf

Son düzenleme:
Hocam son çare pahalı bir termal macun kullanın. Thermal Grizzly gibi. Ekran kartının fanını değiştirebilirsiniz ayrıca.

El beceriniz varsa deneyebilirsiniz.
Hocam videoları biraz atlayarak da olsa izledim gerçekten harika gözüküyorlar ve fikir için teşekkür ederim. Şuanlık sanırım o kadar el becerim ve gerekli alet edevatım yok ama galiba gideceğim yol bu olacak. Teşekkür ederim.

Macun değiştirmeme fanları temizlememe rağmen istediğim sıcaklıkları elde edemiyorum
Hangi macunu kullandınız, termal padleri değiştirdiniz mi ?
Sıcaklıklar hangi işlemlerde kaç derecelere çıkıyor.
Full yükte kaç derece, sık sık oynadığınız oyunlarda kaç derece ?

Hangi macunu kullandınız, termal padleri değiştirdiniz mi ?
Sıcaklıklar hangi işlemlerde kaç derecelere çıkıyor.
Full yükte kaç derece, sık sık oynadığınız oyunlarda kaç derece ?
Kombustor 5200mb stres testi ve occt extreme denedim. Bir şekilde 70 derece veya daha altında tutabiliyorum ancak fanlarım deli dehşet dönüyor. Elden ring vesaire gibi oyunlarda da 67 civarları alıyorum. Çok kaliteli olmadığını varsaydığım ve uzun zaman önce alıp ambalajlarını söktüğüm bir termal macun kullandım. Termal pedleri değiştirmedim çünkü elimde yenisi yoktu. Kart çok ısınıyor değil tahminimce sadece çok ses yapıyor.

Geri