XDEV
80+ Bronze
Dahası
Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar. Bir forumda neler olmasını isterdiniz?
Son düzenleme:
Ben okeyimAna sayfada sohbet alanı
Ben şu maddeye ayar oluyorumMerhaba, hayırlı akşamlar. MyBB forum altyapısını kullanarak bir forum sitesi açacağız. Bu projeye geçen yıl başladık ve geliştirmeye devam ediyoruz. Ekibim ve ben site için tema, eklenti v.b birçok şeyi hazırladık. Sizlerin isteği üzerine yeni şeylerde eklemeyi düşünüyorum. Konu altına isteklerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Listeye ekleyeceğim.
Şuan bulunan özellikler;
Bunlara ek olarak mobil uyumlu MyBB altyapısı için sıfırdan bir tema hazırlandı.
- Ana sayfada sohbet alanı
- En iyi cevabı işaretleme
- Mesajları beğenme
- Profil mesajları
- Ödül sistemi
- Market alanı
- Para (coin) kazanma sistemi (her mesaj bir para ve bu paralar ile market üzerinden özel üyelik alma v.b özellikler mevcut)
- Bildirim sistemi
- Sosyal medya hesaplarınız ile kayıt olma
- Profil alanınızda dinlediğiniz spotify, youtube v.b platformlardaki şarkıları ekleme
- Davetiye ile kayıt sistemi
- Kayıt olmayan kullanıcılara link gizleme sistemi
- Blog alanı
- Son profil ziyaretçileri
- Rastgele kullanıcı resmi sistemi
- 2 faktörlü doğrulama
Eklemeyi düşündüğüm özellikler;
- CSS bilen kullanıcılar profil sayfalarında kendilerine göre özelleştirmeler yapabilecek.
- Konulara eklenen linkleri yönlendirme sistemi.
İlk başlarda bunu açmayacağız. Fakat şöyle bir açıklama yapayım, bunun olmasının sebebi ilk başlarda foruma üye olan insan sayısı az olduğu için bu arttırılmak isteniyor. Bundan dolayı da birçok forum sitesi bu özelliği kullanıyor.Ben şu maddeye ayar oluyorum
"Kayıt olmayan kullanıcılara karşı link gizleme"
Bu insanların bilgiye ulaşmasını zorlaştırır acelesi varsa ve oradaki bilgiye sahip olması gerekiyorsa 2 saat kayıt yapacak başıma geldiği için söylüyorum bence bu sistem olmamalı insanları soğutur
Onun dışında mükemmel özellikleri var
foruma indirimli ürünler diye bir bölüm açsalar iyi olur şuranın sonuna mesela :Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar. MyBB forum altyapısını kullanarak bir forum sitesi açacağız. Bu projeye geçen yıl başladık ve geliştirmeye devam ediyoruz. Ekibim ve ben site için tema, eklenti v.b birçok şeyi hazırladık. Sizlerin isteği üzerine yeni şeylerde eklemeyi düşünüyorum. Konu altına isteklerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Listeye ekleyeceğim.
Şuan bulunan özellikler;
Bunlara ek olarak mobil uyumlu MyBB altyapısı için sıfırdan bir tema hazırlandı.
- Ana sayfada sohbet alanı
- En iyi cevabı işaretleme
- Mesajları beğenme
- Profil mesajları
- Ödül sistemi
- Market alanı
- Para (coin) kazanma sistemi (her mesaj bir para ve bu paralar ile market üzerinden özel üyelik alma v.b özellikler mevcut)
- Bildirim sistemi
- Sosyal medya hesaplarınız ile kayıt olma
- Profil alanınızda dinlediğiniz spotify, youtube v.b platformlardaki şarkıları ekleme
- Davetiye ile kayıt sistemi
- Kayıt olmayan kullanıcılara link gizleme sistemi
- Blog alanı
- Son profil ziyaretçileri
- Rastgele kullanıcı resmi sistemi
- 2 faktörlü doğrulama
Eklemeyi düşündüğüm özellikler;
- CSS bilen kullanıcılar profil sayfalarında kendilerine göre özelleştirmeler yapabilecek.
- Konulara eklenen linkleri yönlendirme sistemi.
Bu özellik açacağımız forum sitemizde bulunuyor.foruma indirimli ürünler diye bir bölüm açsalar iyi olur şuranın sonuna mesela : Alıntıyı görüntüle
Yok kanka mesela makale yazıyoruz ya.Yazdığımız makale sayısı profilde gözüküyor.Ben șöyle diyim profilde görsel çeșitliliği arttır.İnsanları güzel gözüksün diye uğrașacaklardır.Öne çıkarılan konular gibi bir şey mi istiyorsunuz?
Yani aslında haklısın üye getirmek için olabilir ama reklamını iyi yaparsan buna gerek kalmaz onu kullanan forumlar GSM turkey , MİUİ forum , TurkHackTeam vs. yani böyle adı az bilinen forumlar ben bunlara üye olduğum için biliyorum ama öyle aman aman bir büyüme olayı yok yani üye alırsın ama Aktifliği sağlayamabilirsinİlk başlarda bunu açmayacağız. Fakat şöyle bir açıklama yapayım, bunun olmasının sebebi ilk başlarda foruma üye olan insan sayısı az olduğu için bu arttırılmak isteniyor. Bundan dolayı da birçok forum sitesi bu özelliği kullanıyor.
Bizde seninle aynı düşüncedeyiz. Reklamlara ve kaliteli üye, içerik olmasına özen göstermeyi düşünüyoruz.Yani aslında haklısın üye getirmek için olabilir ama reklamını iyi yaparsan buna gerek kalmaz onu kullanan forumlar GSM turkey , MİUİ forum , TurkHackTeam vs. yani böyle adı az bilinen forumlar ben bunlara üye olduğum için biliyorum ama öyle aman aman bir büyüme olayı yok yani üye alırsın ama Aktifliği sağlayamabilirsin
Reklamını iyi yapın forumu ayakta tutan kullanıcılardır karakteri düzgün insanlar forumumuza gelirse ha bide şöyle eğlenceli tipler büyürsünüz