Neler Yeni

Bir Forumda Neler Olmasını İsterdiniz? 👋

Merhaba, hayırlı akşamlar. MyBB forum altyapısını kullanarak bir forum sitesi açacağız. Bu projeye geçen yıl başladık ve geliştirmeye devam ediyoruz. Ekibim ve ben site için tema, eklenti v.b birçok şeyi hazırladık. Sizlerin isteği üzerine yeni şeylerde eklemeyi düşünüyorum. Konu altına isteklerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Listeye ekleyeceğim.

Şuan bulunan özellikler;
  • Ana sayfada sohbet alanı
  • En iyi cevabı işaretleme
  • Mesajları beğenme
  • Profil mesajları
  • Ödül sistemi
  • Market alanı
  • Para (coin) kazanma sistemi (her mesaj bir para ve bu paralar ile market üzerinden özel üyelik alma v.b özellikler mevcut)
  • Bildirim sistemi
  • Sosyal medya hesaplarınız ile kayıt olma
  • Profil alanınızda dinlediğiniz spotify, youtube v.b platformlardaki şarkıları ekleme
  • Davetiye ile kayıt sistemi
  • Kayıt olmayan kullanıcılara link gizleme sistemi
  • Blog alanı
  • Son profil ziyaretçileri
  • Rastgele kullanıcı resmi sistemi
  • 2 faktörlü doğrulama
Bunlara ek olarak mobil uyumlu MyBB altyapısı için sıfırdan bir tema hazırlandı.

Eklemeyi düşündüğüm özellikler;
  • CSS bilen kullanıcılar profil sayfalarında kendilerine göre özelleştirmeler yapabilecek.
  • Konulara eklenen linkleri yönlendirme sistemi.
Ben şu maddeye ayar oluyorum

"Kayıt olmayan kullanıcılara karşı link gizleme"

Bu insanların bilgiye ulaşmasını zorlaştırır acelesi varsa ve oradaki bilgiye sahip olması gerekiyorsa 2 saat kayıt yapacak başıma geldiği için söylüyorum bence bu sistem olmamalı insanları soğutur

Onun dışında mükemmel özellikleri var

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şu maddeye ayar oluyorum

"Kayıt olmayan kullanıcılara karşı link gizleme"

Bu insanların bilgiye ulaşmasını zorlaştırır acelesi varsa ve oradaki bilgiye sahip olması gerekiyorsa 2 saat kayıt yapacak başıma geldiği için söylüyorum bence bu sistem olmamalı insanları soğutur

Onun dışında mükemmel özellikleri var
İlk başlarda bunu açmayacağız. Fakat şöyle bir açıklama yapayım, bunun olmasının sebebi ilk başlarda foruma üye olan insan sayısı az olduğu için bu arttırılmak isteniyor. Bundan dolayı da birçok forum sitesi bu özelliği kullanıyor.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Burda yok olmasını çok isterdim.Yazılan makaleler profile eklense keșke.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Profil kisminda ozellesirme ve akis atilan seylerin profilde gozukmemesi veya ayro gozukmesi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar. MyBB forum altyapısını kullanarak bir forum sitesi açacağız. Bu projeye geçen yıl başladık ve geliştirmeye devam ediyoruz. Ekibim ve ben site için tema, eklenti v.b birçok şeyi hazırladık. Sizlerin isteği üzerine yeni şeylerde eklemeyi düşünüyorum. Konu altına isteklerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Listeye ekleyeceğim.

Şuan bulunan özellikler;
  • Ana sayfada sohbet alanı
  • En iyi cevabı işaretleme
  • Mesajları beğenme
  • Profil mesajları
  • Ödül sistemi
  • Market alanı
  • Para (coin) kazanma sistemi (her mesaj bir para ve bu paralar ile market üzerinden özel üyelik alma v.b özellikler mevcut)
  • Bildirim sistemi
  • Sosyal medya hesaplarınız ile kayıt olma
  • Profil alanınızda dinlediğiniz spotify, youtube v.b platformlardaki şarkıları ekleme
  • Davetiye ile kayıt sistemi
  • Kayıt olmayan kullanıcılara link gizleme sistemi
  • Blog alanı
  • Son profil ziyaretçileri
  • Rastgele kullanıcı resmi sistemi
  • 2 faktörlü doğrulama
Bunlara ek olarak mobil uyumlu MyBB altyapısı için sıfırdan bir tema hazırlandı.

Eklemeyi düşündüğüm özellikler;
  • CSS bilen kullanıcılar profil sayfalarında kendilerine göre özelleştirmeler yapabilecek.
  • Konulara eklenen linkleri yönlendirme sistemi.
foruma indirimli ürünler diye bir bölüm açsalar iyi olur şuranın sonuna mesela :
1667929760657.png

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Öne çıkarılan konular gibi bir şey mi istiyorsunuz?
Yok kanka mesela makale yazıyoruz ya.Yazdığımız makale sayısı profilde gözüküyor.Ben șöyle diyim profilde görsel çeșitliliği arttır.İnsanları güzel gözüksün diye uğrașacaklardır.

İlk başlarda bunu açmayacağız. Fakat şöyle bir açıklama yapayım, bunun olmasının sebebi ilk başlarda foruma üye olan insan sayısı az olduğu için bu arttırılmak isteniyor. Bundan dolayı da birçok forum sitesi bu özelliği kullanıyor.
Yani aslında haklısın üye getirmek için olabilir ama reklamını iyi yaparsan buna gerek kalmaz onu kullanan forumlar GSM turkey , MİUİ forum , TurkHackTeam vs. yani böyle adı az bilinen forumlar ben bunlara üye olduğum için biliyorum ama öyle aman aman bir büyüme olayı yok yani üye alırsın ama Aktifliği sağlayamabilirsin

Reklamını iyi yapın forumu ayakta tutan kullanıcılardır karakteri düzgün insanlar forumumuza gelirse ha bide şöyle eğlenceli tipler büyürsünüz

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Burak
Yani aslında haklısın üye getirmek için olabilir ama reklamını iyi yaparsan buna gerek kalmaz onu kullanan forumlar GSM turkey , MİUİ forum , TurkHackTeam vs. yani böyle adı az bilinen forumlar ben bunlara üye olduğum için biliyorum ama öyle aman aman bir büyüme olayı yok yani üye alırsın ama Aktifliği sağlayamabilirsin

Reklamını iyi yapın forumu ayakta tutan kullanıcılardır karakteri düzgün insanlar forumumuza gelirse ha bide şöyle eğlenceli tipler büyürsünüz
Bizde seninle aynı düşüncedeyiz. Reklamlara ve kaliteli üye, içerik olmasına özen göstermeyi düşünüyoruz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam iyi güzel insanlar fikirlerini paylaşıyor bu konuda da,kendi forumunuzun alttan alttan reklamınızı yapıyor gibisiniz.

Top Bottom