Neler Yeni

Bir günde matematik sınavına çalışmak

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Cuma günü sınavım var, yarın tarih sınavından sonra çıkıp geleceğim eve saat 1 oluyor ben geldiğimde. 5 e kadar kendim çalışıp 5 gibi arkadaşlarımla iftara kadar çalışacağım. iftardan sonrada bir kaç saat daha çalışacağım. baya yoğun geçecek devlet diğer sınavlarda baya zorladı buna zaman ayıramadım 30 40 alsam bana yetiyor nadirde olsa iyi bir konum ve hocaya denk gelip chatgpt ile yapma imkanımda var düşükte olsa. sizce böylemi gireyim yoksa rapor alıp haftayamı gireyim? öyle olursa haftasonu matematik kimya fizik yapmam gerekir. sizce ne yapayım yokmu tavsiye verecek

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Onur
Cuma günü sınavım var, yarın tarih sınavından sonra çıkıp geleceğim eve saat 1 oluyor ben geldiğimde. 5 e kadar kendim çalışıp 5 gibi arkadaşlarımla iftara kadar çalışacağım. iftardan sonrada bir kaç saat daha çalışacağım. baya yoğun geçecek devlet diğer sınavlarda baya zorladı buna zaman ayıramadım 30 40 alsam bana yetiyor nadirde olsa iyi bir konum ve hocaya denk gelip chatgpt ile yapma imkanımda var düşükte olsa. sizce böylemi gireyim yoksa rapor alıp haftayamı gireyim? öyle olursa haftasonu matematik kimya fizik yapmam gerekir. sizce ne yapayım yokmu tavsiye verecek
Kral kaç gündür konu açacağına oturup çalışsan 100 alırdın şimdiye sınavdan 😂
Otur konuların neyse youtubeda bir hocadan dinle en az 50 alırsın

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral kaç gündür konu açacağına oturup çalışsan 100 alırdın şimdiye sınavdan 😂
Otur konuların neyse youtubeda bir hocadan dinle en az 50 alırsın
kral ilkinde rapor alsam mantıklı olurmu diye sormuştum, zerre zaman yetmedi biyoloji tarih bile yetiştiremedim. 5 10 dakikalık verdiğim molada gelip forumda stres düküyorum

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
ilyas koç
Oturup çalışmaktan başka ne yapabilirsin ki ? Zaman yetmiyorsa al yanına kahveni sabahla. Rapor vs boş iş yine gireceksin nasıl olsa, erkenden gir kurtul

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oturup çalışmaktan başka ne yapabilirsin ki ? Zaman yetmiyorsa al yanına kahveni sabahla. Rapor vs boş iş yine gireceksin nasıl olsa, erkenden gir kurtul
erkenden girip kurtulmakta iyi bir seçenek ama sancılı bir sonu olabiliyor

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Yağız Çelik
Eğer gerçekten çalışacaksan rapor alıp telafiye girebilirsin bence sorun olmaz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası