Neler Yeni

Bir halta yaradığım yokmuş!

Beren

80+ Gold
Başlık on numara 👌

Bunlar senin dönemlerinde yaşayabileceğin olağan şeyler, ailenin bu tavırda olması gayet normal. Bizde geçtik bu dönemlerden. O yüzden bu konuyu ciddiye alma, ben de ciddiye almadım.

Ciddiye alman gereken şey derslerin, 11. sınıfa geçmişsin. YKS için tamda dönüm noktasındasın. Yazın TYT'yi çalışıp bitirmelisin, 11. sınıfa geçince de 11'i sıkı tutman lazım. 2 sene sabret.
ailesinin bu tavırda olması normal falan değil saçmalamayın. yaşadığınız aile içi travmaları böyle normalleştirmeyin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,529
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Harley doğru söylüyor. Sinirlenip okulu bırakıp işe başlarsan mutlu olmaz aksine ilerde pişman olabilirsin. Ailene karşı ultra bir nefret geliştirebilirsin. Bu da depresyona götürür.

O yüzden maruz kalmayacaksın. Kafaya takmamayı öğreneceksin. Bir şey diyorlarsa hehe diyeceksin içinden.

Hayattaki tek amacın şu anlık sınav yks olsun.
Hayatta ki tek amacın yks olsuna kadar her şey doğru hocam ama hayatta ki tek amacı yks olmasın bence

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
ya bi görseniz dayım diyor ki gel sana tyt matı bitirek bu yaz diyor annem babam bundan bişi olmaz diyor. annem herşeyi bildiğini sanıyor. daha neler neler var. yav çalışıyım diyorum annem okulu diyor okiyim diyorum 5 kuruşş para getirmiyon hala nasıl rahat rahat oturuyon bu evde diyor. annem kendi evimde bana bu evde oturmayı bile hak etmiyorsun diyor. bu arada teşekkrüler harley abla seviliyorsun
aga ailen cahil yani 18ine kadar paşa paşa makmak zorundalar sana

LaketrooS

80+ Silver
aga ailen cahil yani 18ine kadar paşa paşa makmak zorundalar sana
ya bak şuan kuracağım cümle bile yazarken beni çok zorluyor ama onlara yük olmak istemiyorum. dükkanda bile yatmaya razıyım. ama büyük ihtimalle hem okicam hemde çalışıcam öğleden sonra işe gidicem akşamda eğer dükkanda çalışırsam dükkanda yatarım yoksa eve giderim mecbur ama çalışmam lazım kesin zaten son sene açığa geçicem adam akıllı çalışmak için

Top Bottom