Neler Yeni

bir hastalığım olabilir

sannes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ege
uzun zamandır oturduğuım yerden kalktığımda önce gözüm kararıyor sonra titreme geliyor yere düşüyorum ailem üzülmesin diye hep gizlemiştim malesef bu gün onların gözü önünde oldu ikiside ağlıyorlar napabilirim ne olabilir

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Böyle şeylerin ne gizlemesi olur ne bekletmeye gelir. Acilen doktora git

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Epilepsiniz falan yoksa Google'a "ortostatik hipotansiyon" yazıp araştırın, bir de tabii ki doktora gidin.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
uzun zamandır oturduğuım yerden kalktığımda önce gözüm kararıyor sonra titreme geliyor yere düşüyorum ailem üzülmesin diye hep gizlemiştim malesef bu gün onların gözü önünde oldu ikiside ağlıyorlar napabilirim ne olabilir
Kanka yanlış anlama ama burası tıp yer mi bize anlatacağın kadar acile gitmeye ne dersin burda doktor bile olsa ona anlatarak bir hastalığını bulamaz bulursa eğer zaten testlere falan gerek yok adam ilahi varlıktır

Strelok

80+ Silver
aga bak bize burada sorman hata biz doktor değiliz,kendi iyiliğin için elbette doktora gitmen daha doğru olur

TUF4N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
TUFAN URAZ
böyle şeylerin gizlenmesi olurmu kardeşim hipertansiyon olabilirsin bi doktora görün

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağrı
Demir eksikliği kansızlık olabilir en yakın zamanda kan testi ver kan değerlerine baktır derim

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir DOKTORA GÖZÜK (B12 olabilir) ve dengesiz beslenme de buna sebebiyet verir 3 öğün tüketmeye özen gösterin biz sadece tahminde bulunuruz bize sormanın pek yararı olmaz ö yüzden bi hekime gidin

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Sağlığı asla ertelemeyin. Mutlaka doktora gidin.

Top Bottom