Neler Yeni

Bir hesapta ayni anda 2 kisi FIFA23 oynayabilir mi?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadasimin Steam uzerinde FIFA 23'u var. O oyundayken bende girip offline bir sekilde oynayabilir miyim? Sadece kariyer falan yapacagim Ultimate Team oynamam yani. Kisaca ayni anda oyuna girebilir miyiz? O Online ben offline oynayacagim eger ki oluyorsa. Baska bir forumda olmaz dendi fakat itemsatista fifa23 satan bir adamla konustum sorun cikmaz dedi yine de sorayim dedim.

man a man

80+ Bronze
Aynı hesaba girip indirdikten sonra offline modda/interneti keserek girip oynanıyor diye biliyorum

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı hesaba girip indirdikten sonra offline modda/interneti keserek girip oynanıyor diye biliyorum
Dediginiz diger steamde ki oyunlarda oluyor hocam ama fifa icin ea uygulamasi da gerekiyor ondan sikinti cikmaz mi?

man a man

80+ Bronze
Dediginiz diger steamde ki oyunlarda oluyor hocam ama fifa icin ea uygulamasi da gerekiyor ondan sikinti cikmaz mi?
Bildiğim kadarıyla EA giriş yaparken internet istiyor girdikten sonra bilgisayarın internetini kesersen arkadaşın sonradan normal girerse bi sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sagolun hocalarim denerim oyle oyun inince. Fakat interneti kesmesem de olur mu? Direkt cevrimdisi alsam mesela. Birde ayni anda oynayabiliyoruz degil mi? Ikimizde cevrimdisi oynarsak yani.

Top Bottom