Neler Yeni

Bir hevesle bilgisayar aldım akıl danışayım size

RoyPien09

80+ Bronze
Toplam taksitle 22 bin TL ye varan bir sistem aldım hayalimdi ilk defa bu kadar bir para verdim bişeye çalışıyorum şuan ama elimdeki paranın hepsini buna vermiş gibi hissediyorum ya odeyemessem korkusu hergun basıyor ve geri iade etmeyi düşünüyorum herzaman siz olsaydınız ne yapardınız

Son düzenleme:

Livaković

80+ Silver
Toplam taksitle 18 bin TL ye varan bir sistem aldım hayalimdi ilk defa bu kadar bir para verdim bişeye çalışıyorum şuan ama elimdeki paranın hepsini buna vermiş gibi hissediyorum ya odeyemessem korkusu hergun basıyor ve geri iade etmeyi düşünüyorum herzaman siz olsaydınız ne yapardınız
ödeyemem ddiye bir şey olamaz zaten para yoksa ödemeyi yapamazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam taksitle 18 bin TL ye varan bir sistem aldım hayalimdi ilk defa bu kadar bir para verdim bişeye çalışıyorum şuan ama elimdeki paranın hepsini buna vermiş gibi hissediyorum ya odeyemessem korkusu hergun basıyor ve geri iade etmeyi düşünüyorum herzaman siz olsaydınız ne yapardınız
mağazadan aldıysanız iade zaten olmaz

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ödenir neden ödenmesine ki?
Bu tür şeyler için bir ön hazırlık ve bütçe planlaması yapmanız gerekiyor. Olması gerekenden daha fazla gideriniz varsa büyük bir yükü daha kaldıramayabilirsiniz. Hatan bu planlamayı yapmamış olman. Kafanıza göre iş yapmayın. Zora girmeyin.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,753
İsim
Yavuz
Oynadığın oyunlara göre değişir. Daha uyguna da bi sistem alabilirsin.

NightWish2434

80+ Silver
Borçla harçla bir şey alınmaz

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
Ödeyemezsen asgarisini ödersin. Gün doğmadan neler doğar..

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Sakın iade edeyim deme. Çünkü sonrasında aynı PC yi aldığın fiyata asla alamayacaksın.
Madem bir kere almışsın, sürekli bunu düşünmemeye çalış derim. Keyfini çıkarmaya bak. Gir oyunlara kafanı dağıt.
Çalışıyorsun zaten niye ödenmesin? İlla ki ödenir bir şekilde.
Borcunu ödemeye ödersin de, iade edersen aynı PC yi bidaha aynı paraya alamazsın. Sonra da ah vah edersin. Bunu da unutma.
Son karar senin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yiğit Can Kocaman
o tarz bir düşünce kafanızdan çıkmıyorsa keyfini süremezsiniz zaten hocam. iade edip ekonomik olarak plan yaparak alın ya da oturup hesabınızı yapıp ödemek için planınızı yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o tarz bir düşünce kafanızdan çıkmıyorsa keyfini süremezsiniz zaten hocam. iade edip ekonomik olarak plan yaparak alın ya da oturup hesabınızı yapıp ödemek için planınızı yapın.
ki bence ödenir, çalışıyorsanız elinize geçer o para. ülkemizde ne olacağı da belli değil. almışken elinizde tutmanızda gayet mantıklı bir seçenek.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Bana kalsa madem hevesle aldın. Bir onunla o 18 bin tl yi nasıl kara dönüştürüürm onu düşün derim. Ben de bi hevesle almıştım. Şimdi iyi ki almışım diyorum. Çünkü gerçekten heveslerimiz yerine gelmeyince her şeyin yerli yerinde olsa bile mutlu olamıyorsun. Bence yaptığın bir şeyden pişman olmak yerine onunla daha iyi şeyler yapmaya odaklanmalısın. Hayırlı Olsun!

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uğur UĞRAŞ
Evli değilseniz rahat ödersiniz hocam hem çalışıyormuşsunuz, evlilik arefesindeyim bir daha alamam diye bende aldım maaşım 15inde yatıyor 16sında taksite gidiyor ama kafaya takmıyorum gelecek ay karda sayıyorum kendimi 😂

Top Bottom