Neler Yeni

Bir hikayeli oyun oynandiktan sonra ikincisini oynamadan once ara vermelimiyiz?

Onyxhydra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onyx Hydra
Merhaba suan Control oyununu oynuyorum ve bu oyundan once sifu yu bitridim ardindan hemen bu oyuna basladim ardindan witcher 3 sonra god of war sonra cyberpunk oynayacgim ancak ara vermeyince bir garip oluyor siz nasil yapiyorsunuz nasil yapmaliyim sizce?

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
kaanzi
İlgilendiği Kategoriler
Laptoplar
Merhaba suan Control oyununu oynuyorum ve bu oyundan once sifu yu bitridim ardindan hemen bu oyuna basladim ardindan witcher 3 sonra god of war sonra cyberpunk oynayacgim ancak ara vermeyince bir garip oluyor siz nasil yapiyorsunuz nasil yapmaliyim sizce?
Nasıl garip oluyor hocam ben dediğiniz oyunları aynı anda oynuyorum

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Berkay
Ben en az 1 gün ara veriyorum ki o oynadığım oyunun hikayesini tam olarak sindireyim ve internetten yaptığım araştırmalar ile aklıma takılan eksik parçaları doldurup, hikayeyi tam olarak anlayayim diye. En az 1 maksimum da 3 gün veririm. Zaten internetim de müthiş hızlı olmadığı yeni oyunu indirirken illa vakit geçiyor ve böylece eski oyunu sindirmis oluyorum. Artık yeni oyun ne zaman hazır olursa o zaman başlıyorum.

Asla iki hikayeli oyunu aynı anda oynayamam ben maalesef.

Onyxhydra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onyx Hydra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben en az 1 gün ara veriyorum ki o oynadığım oyunun hikayesini tam olarak sindireyim ve internetten yaptığım araştırmalar ile aklıma takılan eksik parçaları doldurup, hikayeyi tam olarak anlayayim diye. En az 1 maksimum da 3 gün veririm. Zaten internetim de müthiş hızlı olmadığı yeni oyunu indirirken illa vakit geçiyor ve böylece eski oyunu sindirmis oluyorum. Artık yeni oyun ne zaman hazır olursa o zaman başlıyorum.

Asla iki hikayeli oyunu aynı anda oynayamam ben maalesef.
Hocam bende oyle oyanayamam oyle oynayinca bence tadi cikmaz zaten
Nasıl garip oluyor hocam ben dediğiniz oyunları aynı anda oynuyorum
Bence oyle tadi cikmiyor ve sindiremiyorsun

Top Bottom