Neler Yeni

Bir insanın ömrünü stres kısaltır mı?

Basrii

80+ Bronze
Benim gibi herşeyi kafaya takan, karşısındaki kişinin en ufak bir hareketi gözüne çarpan bir insanın ömrü kısa olur mu?

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Hmm bu konuda açıldı demek bence Allah bilir

M4greZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ali Kayra
Insani yaslandiran 3 sey vardir.
Yıllar
Sigara
Stres

Kafana bunları takarak kendini yormana gerek yok kendini kasma. Hayat o kadar da ciddiye alınası değil.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
uzun olur bence çünkü günümüzü anlatıyorsun günümüzde öküz gibi aşıya atlayanlarda ölecek :D

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Insani yaslandiran 3 sey vardir.
Yıllar
Sigara
Stres

Kafana bunları takarak kendini yormana gerek yok kendini kasma. Hayat o kadar da ciddiye alınası değil.
O kadar çok stres yapıyorum ki 4 5 sene sonra hangi okuldan mezun olup hangi işi yapmam gerektiğini, sabah kaçta kalkıp, kaçta işten geleceğimi düşünmekten çok yoruluyorum zihinsel olarak...

M4greZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ali Kayra
O kadar çok stres yapıyorum ki 4 5 sene sonra hangi okuldan mezun olup hangi işi yapmam gerektiğini, sabah kaçta kalkıp, kaçta işten geleceğimi düşünmekten çok yoruluyorum zihinsel olarak...
Bir piskoloğa gidersen profesyonel destek alabilirsin :)
Şimdiden geçmiş olsun...

Basrii

80+ Bronze
Bir piskoloğa gidersen profesyonel destek alabilirsin :)
Şimdiden geçmiş olsun...
Ben duygusuz, sevmeyi bilmeyen, 10 yıl ailemden ayrı yaşasam gene arayıp sormayacak bir insanım. Bana gelse ailemden biri beni özledin mi dese ben hayır derim çünkü hiç biri aklıma bile gelmiyor başka şeyleri düşünmekten...

M4greZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ali Kayra
Ben duygusuz, sevmeyi bilmeyen, 10 yıl ailemden ayrı yaşasam gene arayıp sormayacak bir insanım. Bana gelse ailemden biri beni özledin mi dese ben hayır derim çünkü hiç biri aklıma bile gelmiyor başka şeyleri düşünmekten...
Genelde ergenlik safalarında olur böyle. Yaşın 13-14 civarı sanirim. Her seyi kafanda cozebilirsin. Cozemezsen de piskolojik destek almaktan cekinme sakın... ama ben cozebilecegini dusunuyorum.

Basrii

80+ Bronze
Genelde ergenlik safalarında olur böyle. Yaşın 13-14 civarı sanirim. Her seyi kafanda cozebilirsin. Cozemezsen de piskolojik destek almaktan cekinme sakın... ama ben cozebilecegini dusunuyorum.
Benim yaş 17 hala ergenlik çağı devam ediyor mu bilemem ama hafta sonu çiftliğe gidicem orası bana iş yaparken düşünmemi engelliyor. Buda bana iyi geliyor. Ama dediğim gibi kimseyi özlemem yada hayatta duygularıma göre iş yapmam.

Top Bottom