bundan stres yapıyorsan stres ömrü kısaltır bilinen bir gerçekBenim gibi herşeyi kafaya takan, karşısındaki kişinin en ufak bir hareketi gözüne çarpan bir insanın ömrü kısa olur mu?
ama takma kafanaBenim gibi herşeyi kafaya takan, karşısındaki kişinin en ufak bir hareketi gözüne çarpan bir insanın ömrü kısa olur mu?
çok kafana takma stres yapma rahatlamaya bak rahatlatıcı müzik falan dinleAbi en ufak şeyi kafaya takıp düşünmekten gerçekten bunaldim.
O kadar çok stres yapıyorum ki 4 5 sene sonra hangi okuldan mezun olup hangi işi yapmam gerektiğini, sabah kaçta kalkıp, kaçta işten geleceğimi düşünmekten çok yoruluyorum zihinsel olarak...Insani yaslandiran 3 sey vardir.
Yıllar
Sigara
Stres
Kafana bunları takarak kendini yormana gerek yok kendini kasma. Hayat o kadar da ciddiye alınası değil.
Bir piskoloğa gidersen profesyonel destek alabilirsinO kadar çok stres yapıyorum ki 4 5 sene sonra hangi okuldan mezun olup hangi işi yapmam gerektiğini, sabah kaçta kalkıp, kaçta işten geleceğimi düşünmekten çok yoruluyorum zihinsel olarak...
Ben duygusuz, sevmeyi bilmeyen, 10 yıl ailemden ayrı yaşasam gene arayıp sormayacak bir insanım. Bana gelse ailemden biri beni özledin mi dese ben hayır derim çünkü hiç biri aklıma bile gelmiyor başka şeyleri düşünmekten...Bir piskoloğa gidersen profesyonel destek alabilirsin
Şimdiden geçmiş olsun...
Genelde ergenlik safalarında olur böyle. Yaşın 13-14 civarı sanirim. Her seyi kafanda cozebilirsin. Cozemezsen de piskolojik destek almaktan cekinme sakın... ama ben cozebilecegini dusunuyorum.Ben duygusuz, sevmeyi bilmeyen, 10 yıl ailemden ayrı yaşasam gene arayıp sormayacak bir insanım. Bana gelse ailemden biri beni özledin mi dese ben hayır derim çünkü hiç biri aklıma bile gelmiyor başka şeyleri düşünmekten...
Benim yaş 17 hala ergenlik çağı devam ediyor mu bilemem ama hafta sonu çiftliğe gidicem orası bana iş yaparken düşünmemi engelliyor. Buda bana iyi geliyor. Ama dediğim gibi kimseyi özlemem yada hayatta duygularıma göre iş yapmam.Genelde ergenlik safalarında olur böyle. Yaşın 13-14 civarı sanirim. Her seyi kafanda cozebilirsin. Cozemezsen de piskolojik destek almaktan cekinme sakın... ama ben cozebilecegini dusunuyorum.