Neler Yeni

Bir insanın ömrünü stres kısaltır mı?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Benim gibi herşeyi kafaya takan, karşısındaki kişinin en ufak bir hareketi gözüne çarpan bir insanın ömrü kısa olur mu?
Stres'in biyolojik etkilerine "yok" diyecek kimse yoktur muhtemelen, bilimsel bir şey sonuçta; buradan da yola çıkarsan kalitesini veya süresini düşürebilir kişiden kişiye.

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Dediğim gibi aşırı düşünmek özellikle geceleri çok düşünüyorum hem zihnimi bazen de kalbimi yoruyor. Bazı insanların küçükken yaşadığı olaylar vardır bunlar bana çok etki ediyor.
Dediğim gibi zihinsel olarak sağlıklı bir durum değil. Ve bir süre sonra fiziksel olarak da zarar verebiliyor. Önerim bu konularla ilgili kitaplar alabilirsiniz. Karşındaki belki de hareketleriyle düşündüğün şeyi anlatmaya çalışmıyordur sana. Veya düşündüğün gibi olmayabilir. Ya da sana kötü gelen insanları direk hayatından çıkar kalması için zorlama. Sana iyi gelenlerle birlikte arkadaş sevgili olmaya calıs. Buna herkes dahil.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Korkum hastalanmak zaten ama alıştım bu hallerime kendi içimde yaşıyorum her olayı...
stres azaltıcı etkinlikler yapabilirsin sessiz ortamları tercih et odanı düzenli tut ve kafanı boşaltmaya çalış müzik dinlemek etkili olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom