marilyn 80+ Silver Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 4,327 Dahası Reaksiyon skoru 2,720 8 Aralık 2020 #14 herkeste var bu canlı derslerde çok yaşıyoruz bazen hocalar bazen bizim bağlantımız kopuyor
LokmanBey 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 3,117 Dahası Reaksiyon skoru 2,050 İsim Lokman Açil 8 Aralık 2020 #15 ByVeNoM yazmış: kablo ile bağlanıyorum fakat sürekli kopuyor ve kaç kere iss mi aradım arıza kaydı oluşturuyolar sadece modemi resetledim falan bide gözüme bişey çarp tı alta resmini bırakıyorum bunlar neden böyle Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Benimde bu aralar download düşüp çıkıyor türknet'de sorun çözülmesini bekliyorum destek talep ettim kısa zamanda çözülür inşAllah
ByVeNoM yazmış: kablo ile bağlanıyorum fakat sürekli kopuyor ve kaç kere iss mi aradım arıza kaydı oluşturuyolar sadece modemi resetledim falan bide gözüme bişey çarp tı alta resmini bırakıyorum bunlar neden böyle Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Benimde bu aralar download düşüp çıkıyor türknet'de sorun çözülmesini bekliyorum destek talep ettim kısa zamanda çözülür inşAllah