Neler Yeni

Bir kadının gelip kolyesini bağlamamı istemesi?

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Video atmana gerek yok madem o kadar istemiyordun hayır deseyden, burda yazdıklarına göre herhangi bir engelinden yok, en kötü koşarak annenin yanına gidebilirdin
1. olarak ben küçük bir çocuk değilim onun için annemin yanınada koşmazdım.
2. olarak en başta söyledim "hiçbirşeye hayır diyemeyen koyun" diye. bunun için, herhangi bir engelin yoktu yazman saçma olmuş.
3. olarak sözlerimi çarpıtmayı BIRAKIN ARTIK!
Ben "kadın örtülü biri de değildi" yazdığımda hemen linç başlatmak için bahane ararken fırsat elinize geçti, ve sizde hemen başladınız. Arkadaş, ben onu yazarken aklımdan örtüyle alakalı bir şey bile geçmiyor! Orada ben kadın sanki plajdaymış gibi giyindiği için o sözleri kullanıyorum. Kardeşim, buna da inanmamanız için afedersiniz ama zeka seviyesi düşük bir insan olmanız gerekiyor.

Bu metindeki tek bir kelimeyi bile çarpıtacak biri olursa, gelsin dm'e telefon numarasını versin bir güzel konuşalım.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1. olarak ben küçük bir çocuk değilim onun için annemin yanınada koşmazdım.
2. olarak en başta söyledim "hiçbirşeye hayır diyemeyen koyun" diye. bunun için, herhangi bir engelin yoktu yazman saçma olmuş.
3. olarak sözlerimi çarpıtmayı BIRAKIN ARTIK!
Ben "kadın örtülü biri de değildi" yazdığımda hemen linç başlatmak için bahane ararken fırsat elinize geçti, ve sizde hemen başladınız. Arkadaş, ben onu yazarken aklımdan örtüyle alakalı bir şey bile geçmiyor! Orada ben kadın sanki plajdaymış gibi giyindiği için o sözleri kullanıyorum. Kardeşim, buna da inanmamanız için afedersiniz ama zeka seviyesi düşük bir insan olmanız gerekiyor.

Bu metindeki tek bir kelimeyi bile çarpıtacak biri olursa, gelsin dm'e telefon numarasını versin bir güzel konuşalım.
Ben açıkçası denizde parlak tayt giyen biri görmedim şuana kadar, koyunum yazarakta bahane üretiyorsun kendine, istemediğin bir yerden koşarak uzaklaşmak için çocuk olmana gerek yok.

Shiden

80+ Bronze
OO kardeşim, hadi yine iyisin vallahi :D.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,555
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
düşünsene kadın bir de gurbetçi çıkıyormuş
hayatının şansını kullanmış bile olabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Siz olayı öyle bir çarpıttınız ki sanki ben kadına açık giyinme git çarşaf giy demiş gibi tepki gösteriyorsunuz.
Siz var ya çok düşük profilde bir insansınız pardon insancıklarsınız. Gidin bir IQ testi yaptırın, özellikle okuduğunu anlamada çok büyük sorunlarınız var.

Ben kadının kıyafetine bir şey demiyorum.

Kadın özel bölgelerini tanımadığı karşı cinsin ağzına sokamaz, rahatsız olabileceğini düşünmesi lazım. Bu yok kadında.
Kolye boyuna takılıyor ve boyunun hemen alt bölümünde bulunan bölge bir erkeği kolye takarken rahatsız edebilir. Ki üstündeki kıyafeti de düşünerek arkasından veya yanından bağlatırdı ve sorun çıkmazdı.
Bunu düşünmeyen kadın hatalıdır. Ben de bunu eleştiririm.

Ben sapık olduğum veya kötü niyetli olduğum için değil sadece rahatsız olduğum için konuşuyorum.
Katılıyorum

LahmatsuDcr

80+ Silver
Düşünme organın neresi olduğu gerçekten çok önemli.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Sevap

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Ben açıkçası denizde parlak tayt giyen biri görmedim şuana kadar, koyunum yazarakta bahane üretiyorsun kendine, istemediğin bir yerden koşarak uzaklaşmak için çocuk olmana gerek yok.
Sal bi beni bee ister inan ister inanma senle uğraşmayacağım bahaneymişmişmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerdeki ptt benim de bir işim var da yakında ptt yok
antepteki ptt

Top Bottom