Neler Yeni

Bir kadının gelip kolyesini bağlamamı istemesi?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aynen öyle isterse sokakta bikini ile gezer özgür iradesidir. Önemli olan yan gözle bakmamak benim düşüncem
Öyle ama bu arkadaş anlamıyor işte sıkıntı orda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yan hesabıyla haha atmaya başlamış zohohohoyt

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dedigim gibi bir-çok insan yanımda bana güvenerek üstünü değiştirdi ve düşünmedim bir şey olurmu ayıp mi diye çünki bu tarz bir zihniyete asla sahip değilim yok kadın dikkatli davranmalıydı vesaire...
Karşıdaki kadında 20 yaşındaymış zaten, arkadaş 15 yaşındaymış abla diyeceği kişiye karşı farklı hisler hissediyorsa onun abazalığıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Yardım etmişsin ne güzel işte
Ama kadının kapalı olmaması ne alaka onu anlamadım sanane kapalı olmamasından?
Ve kapalı olsa sana kolye bağlatmazdı :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynen öyle isterse sokakta bikini ile gezer özgür iradesidir. Önemli olan yan gözle bakmamak benim düşüncem
İyi o zaman hocam. Ben anadan üryan sokakta dolaşacağım. Bakmasalardı.
Gözler sonuna kontrol edilebilecek organlar değildir. İnsanın gözü her an her şeye kayar.
Nefsine hakim olan biriyim zaten. İlk sayfadaki kişilerden değilim. :)

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öyle ama bu arkadaş anlamıyor işte sıkıntı orda.
Siz olayı öyle bir çarpıttınız ki sanki ben kadına açık giyinme git çarşaf giy demiş gibi tepki gösteriyorsunuz.
Siz var ya çok düşük profilde bir insansınız pardon insancıklarsınız. Gidin bir IQ testi yaptırın, özellikle okuduğunu anlamada çok büyük sorunlarınız var.

Ben kadının kıyafetine bir şey demiyorum.

Kadın özel bölgelerini tanımadığı karşı cinsin ağzına sokamaz, rahatsız olabileceğini düşünmesi lazım. Bu yok kadında.
Kolye boyuna takılıyor ve boyunun hemen alt bölümünde bulunan bölge bir erkeği kolye takarken rahatsız edebilir. Ki üstündeki kıyafeti de düşünerek arkasından veya yanından bağlatırdı ve sorun çıkmazdı.
Bunu düşünmeyen kadın hatalıdır. Ben de bunu eleştiririm.

Ben sapık olduğum veya kötü niyetli olduğum için değil sadece rahatsız olduğum için konuşuyorum.

Son düzenleme:

Basrii

80+ Bronze
Karşıdaki kadında 20 yaşındaymış zaten, arkadaş 15 yaşındaymış abla diyeceği kişiye karşı farklı hisler hissediyorsa onun abazalığıdır.
Valla arkadaş yeri geldi kızı öptüğüm de oldu yeri geldi çok samimi sarıldığım da oldu. Aynı yatakta yan yana yattığım da oldu. İstisnalar kaideyi bozmaz diyip bitiriyorum.

İyi o zaman hocam. Ben anadan üryan sokakta dolaşacağım. Bakmasalardı.
Gözler sonuna kontrol edilebilecek organlar değildir. İnsanın gözü her an her şeye kayar.
Nefsine hakim olan biriyim zaten. İlk sayfadaki kişilerden değilim. :)
Anlayan anladı kral.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla arkadaş yeri geldi kızı öptüğüm de oldu yeri geldi çok samimi sarıldığım da oldu. Aynı yatakta yan yana yattığım da oldu. İstisnalar kaideyi bozmaz diyip bitiriyorum.

Anlayan anladı kral.
Ben de seni bu
0.jpg
''genişliğinle'' baş başa bırakıyorum.

Elie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
emre

Anlayan anladı kral.
Baya genişmişsin ozaman tebrikler iyi günler

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bana Niye Demiyor La Şansa Hiç Kolye Bağlatacak Denk Gelmedi Gelse Hem Kolyesini Bağlarım Hemde 👌👈🤌😏
Ama Bir Yandan Keyfi Yerinde Zaten Haftalık Dozunu Alıyor.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bak daha farklı his diyor.
RAHATSIZ oluyorum diyorum. Ben tanımadığım birinin özel yerlerinin ağzıma sokulmasına ne mecburum?
Ben insanlık namına yardım ediyorum kadın önüme sergi açıyor. Ben de bundan rahatsız olduğumu ve dikkatli olmasını gerektiğini söyleyince kıyafetine karışmış oluyorum.
HAHAHHAHAHAHA

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,606
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom