Neler Yeni

Bir kadının gelip kolyesini bağlamamı istemesi?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir kişinin bir yerine belli etmesi senin abazalık yapabileceğin anlamına gelmez anla artık.
Ben abazalıktan bahsetmiyorum. Ne mecburum maruz kalmaya?
Kadına herhangi bir tacizde bir sürü tepki yağarken kadınların erkeklere yaptığı tacizlerde üstü bir şekilde kapatılıyor, komik bulunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam diyelim kadın hata yaptı, fakat zorla yaptırmıyor arkadaş hayır diyip ordan uzaklaşıp annesinin yanına gidebilirdi yine.
Tamam kadının hatalı olmasından dolayı ben de tepkimi gösteriyorum ne var bunda?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kadına herhangi bir tacizde bir sürü tepki yağarken kadınların erkeklere yaptığı tacizlerde üstü bir şekilde kapatılıyor, komik bulunuyor.
Karşı cins zorla bir şey yaptırmıyor taciz fln değil, istemesen hayır diyip bağlamazsın, ayrıca istediği giyinebilir.

Basrii

80+ Bronze
Boş konuşuyorsun. Ister siyah peçe ile gezer ister bikini ile sanane? Kolyeyi bağla demiş belime sarıl mı demiş ne demiş???

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Basrii

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kadının hatalı olmasından dolayı ben de tepkimi gösteriyorum ne var bunda?
Bir kadın yanında üstüne de değiştirebilir bunlar çok rahat şeyler kendini kasmanın anlamı yok. İş bir sözlü tacize dönerse sıkıntı olabilir. Ama benim yanımda çok kadın üstünü değişti ve hiçbiri benim hakkımda böyle böyle diyemez çünki bir kadına kötü bir zihniyet ile bakmadım.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Boş konuşuyorsun. Ister siyah peçe ile gezer ister bikini ile sanane? Kolyeyi bağla demiş belime sarıl mı demiş ne demiş???
Karşı cins zorla bir şey yaptırmıyor taciz fln değil, istemesen hayır diyip bağlamazsın, ayrıca istediği giyinebilir.
Sizin anlamada sorun mu var?
Ben kadının kıyafetine bir şey demiyorum. Arkadaş insanlık namına yardımcı olmuş, kadın da dikkatsiz davranmış.
Orada da çekindiğinden tepkisini koyamadığından burada konu açmış ben de tepkimi gösterdim.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben kadının kıyafetine bir şey demiyorum. Arkadaş insanlık namına yardımcı olmuş, kadın da dikkatsiz davranmış.
Orada da çekindiğinden tepkisini koyamadığından burada konu açmış ben de tepkimi gösterdim.
Bence sen yazdıklarını okuyamıyorsun :d

Basrii

80+ Bronze
Kadın bu konularda rahat olabilir benim gibi. Ben şahsen hiç dert etmem hatta çok güzelsiniz bile derim.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular