Bir keresinde fırına koymaktan tekrar çalışmak için ölü bir GTX 970 aldım lol.

kayli10

80+
Reaksiyon skoru
1
GPU, bundan yaklaşık 6 ay önce patlamış ve ölmüştü. Evdeydim ve sıkıldım ve eski teçhizatımı dolaptan çıkardım ve onu tamir etmeye karar verdim. Bir şekilde, ölü bir bileşeni fırına koymanın bir şekilde onu canlandırabileceğine dair bazı bilgilere rastladım. O zaman anlamadım ama ne halt olduğunu anladım. Şaşırtıcı bir şekilde, PC'nin gpu ile başlattığı her şeyi herhangi bir yanma kokusu olmadan yeniden bağladıktan sonra (ilk kez açıldıktan sonra önyükleme yapmaz). Bir süre üzerine herhangi bir yük koymadan önce bir süre oturmasına izin verin, ardından test ettim. İyi çalıştı. Sonunda dumanlı bir ölüm lol ölene kadar önümüzdeki 2 yıl boyunca onunla böyle oynamaya devam ettim. Şu anki sistemimde asla böyle bir şey denemezdim ama bu sabah bu deneyimi hatırladım ve paylaşacaktım. Kartı birinci ve ikinci kez öldürenin eski PSU olduğunu öğrendim. Şans eseri başka hiçbir şey (anlayabileceğim) hasar görmedi. Başka bir 970 saniye eli ve yeni bir 600w PSU aldım. Aynı kurulum bu güne kadar çalışıyor. 2015 veya 2016'da yaptığım bir I5 4690k ve GTX 970 yapısıydı.

Değiştirmek için geçen hafta 5600x ve 3060 ürettim. Ne fark var.

Aynısını bende yaptım. Ekran kartını fırında unuttum ama kart patlamış her yer duman annemin fırın zarar gördü diye kavga etmişti benimle. Sonra anneme fırın almak zorunda kaldım

GPU, bundan yaklaşık 6 ay önce patlamış ve ölmüştü. Evdeydim ve sıkıldım ve eski teçhizatımı dolaptan çıkardım ve onu tamir etmeye karar verdim. Bir şekilde, ölü bir bileşeni fırına koymanın bir şekilde onu canlandırabileceğine dair bazı bilgilere rastladım. O zaman anlamadım ama ne halt olduğunu anladım. Şaşırtıcı bir şekilde, PC'nin gpu ile başlattığı her şeyi herhangi bir yanma kokusu olmadan yeniden bağladıktan sonra (ilk kez açıldıktan sonra önyükleme yapmaz). Bir süre üzerine herhangi bir yük koymadan önce bir süre oturmasına izin verin, ardından test ettim. İyi çalıştı. Sonunda dumanlı bir ölüm lol ölene kadar önümüzdeki 2 yıl boyunca onunla böyle oynamaya devam ettim. Şu anki sistemimde asla böyle bir şey denemezdim ama bu sabah bu deneyimi hatırladım ve paylaşacaktım. Kartı birinci ve ikinci kez öldürenin eski PSU olduğunu öğrendim. Şans eseri başka hiçbir şey (anlayabileceğim) hasar görmedi. Başka bir 970 saniye eli ve yeni bir 600w PSU aldım. Aynı kurulum bu güne kadar çalışıyor. 2015 veya 2016'da yaptığım bir I5 4690k ve GTX 970 yapısıydı.

Redditten ingilizce bir konuyu çevirip buraya mı yapıştırdınız hocam ?

İng veya başka bir dilden mi çevirdin?

GPU, bundan yaklaşık 6 ay önce patlamış ve ölmüştü. Evdeydim ve sıkıldım ve eski teçhizatımı dolaptan çıkardım ve onu tamir etmeye karar verdim. Bir şekilde, ölü bir bileşeni fırına koymanın bir şekilde onu canlandırabileceğine dair bazı bilgilere rastladım. O zaman anlamadım ama ne halt olduğunu anladım. Şaşırtıcı bir şekilde, PC'nin gpu ile başlattığı her şeyi herhangi bir yanma kokusu olmadan yeniden bağladıktan sonra (ilk kez açıldıktan sonra önyükleme yapmaz). Bir süre üzerine herhangi bir yük koymadan önce bir süre oturmasına izin verin, ardından test ettim. İyi çalıştı. Sonunda dumanlı bir ölüm lol ölene kadar önümüzdeki 2 yıl boyunca onunla böyle oynamaya devam ettim. Şu anki sistemimde asla böyle bir şey denemezdim ama bu sabah bu deneyimi hatırladım ve paylaşacaktım. Kartı birinci ve ikinci kez öldürenin eski PSU olduğunu öğrendim. Şans eseri başka hiçbir şey (anlayabileceğim) hasar görmedi. Başka bir 970 saniye eli ve yeni bir 600w PSU aldım. Aynı kurulum bu güne kadar çalışıyor. 2015 veya 2016'da yaptığım bir I5 4690k ve GTX 970 yapısıydı 10.0.0.0.1 192.168.1.254.

I got this,..

Geri