Elmeryy
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 947
- İsim
- Ömer Yılmaz
- Steam
- #forEF Elmeryy
- Discord
- elmeryy
beyler bayanlar dün minecraft oynuyordum sonoyuncu tek başıma sarmıyordu ortak arıyordum çocuğun biri geldi dc yarım saat falan konuştuk sonra nerelisin falan derken söyledim memleketi ad soyadı da buldu önce anne baba tc sini atıp tehdit etmeye başladı lavuk buraya kadar sıkıntı yok engelle geç tc den bir şey yapamaz ama anlamadığım şey adımdan soyadımdan hesabımın şifresini nasıl bulduğu harbi kafam almıyor
şimdi bu elemanın ip si ni loglardan cepledim ankaralıyım demişti bana ankara sincanda bir adresi gösteriyor doğru mu bilmiyorum
öncelikle şunu soracağım bu adresin doğruluğunu nasıl teyit edebilirim çoğu site ankaranın kordinatını veriyordu bir sitede direk bir ev adresi çıktı karşıma
istanbulda olsaa vallahi gitmeyi denerdim acayip uyuz oldum oyunu oynamıyordum ama 3-4 yıllık emeğim vardı hesapta bir de dolandırıcılıktan ban yedi hesap adamlar salsalarda bir işe yaramıyor
ikinci olarak ben bu lavuğa ip adresinden en fazla ne yapabilirim en kötü ne olabilir aklınıza ne geliyor
(yasal yolların hepsine başvurdum cimer vs. de sonuç yok)
şimdi bu elemanın ip si ni loglardan cepledim ankaralıyım demişti bana ankara sincanda bir adresi gösteriyor doğru mu bilmiyorum
öncelikle şunu soracağım bu adresin doğruluğunu nasıl teyit edebilirim çoğu site ankaranın kordinatını veriyordu bir sitede direk bir ev adresi çıktı karşıma
istanbulda olsaa vallahi gitmeyi denerdim acayip uyuz oldum oyunu oynamıyordum ama 3-4 yıllık emeğim vardı hesapta bir de dolandırıcılıktan ban yedi hesap adamlar salsalarda bir işe yaramıyor
ikinci olarak ben bu lavuğa ip adresinden en fazla ne yapabilirim en kötü ne olabilir aklınıza ne geliyor
(yasal yolların hepsine başvurdum cimer vs. de sonuç yok)