Bir Kişiyi Unutmak İstiyorum

umuttt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,542
Biraz içimi döküp sizle paylaşmak ve tavsiye almak istiyorum.
Çok özlediğim fakat her gün aynı ortamda bulunduğum bir insanı unutmak istiyorum. Unutmak istememin sebebi bu kişinin beni sevdiğini söyleyip başkalarına değer vermesi, sürekli olarak beni yanlış anlaması yada anlamak istememesi ve bu kişi ona böylesine kıymetli değer verdiğimi biliyor. Bir zamanlar birlikte bir şeyler yaşasak da sanki ben her zaman 2.adammışım gibi hissettim. Hiç bir zaman kendimi tek sevdiği kişi olarak göremedim. Bunu öyle görmemin nedeni kesinlikle benden değil onun hal ve hareketlerinden böyle oluyor.
Bu kişi benim canımı çok yakıyor ama hala çok seviyorum.
Eğer zamanınızı aldıysam çok özür dilerim.

Biraz içimi döküp sizle paylaşmak ve tavsiye almak istiyorum.
Çok özlediğim fakat her gün aynı ortamda bulunduğum bir insanı unutmak istiyorum. Unutmak istememin sebebi bu kişinin beni sevdiğini söyleyip başkalarına değer vermesi, sürekli olarak beni yanlış anlaması yada anlamak istememesi ve bu kişi ona böylesine kıymetli değer verdiğimi biliyor. Bir zamanlar birlikte bir şeyler yaşasak da sanki ben her zaman 2.adammışım gibi hissettim. Hiç bir zaman kendimi tek sevdiği kişi olarak göremedim. Bunu öyle görmemin nedeni kesinlikle benden değil onun hal ve hareketlerinden böyle oluyor.
Bu kişi benim canımı çok yakıyor ama hala çok seviyorum.
Eğer zamanınızı aldıysam çok özür dilerim.
gitti bitti.png

gitti bitti

Unutamazsın sadece duygularını kontrol altına alabilirsin. Aynı ortam bulunmamaya çalış bulunsan bile iletişim kurma sosyal medya üzerinden ne yaptığını takip etme. Bunları sende biliyorsundur başka yolu var mıdır bilmem şuan aklıma gelen bu

Duygular zayıflıktır bunu unutma iradenden vaz geçme.
Duygular yaşanılması için vardır ve yaşanılmak zorundadır. ;Tabiri caizse bunları isteyerek yada istemeyerek dışarı çıkarmamak zarardan başka bişey değildir.
Orda burda izlediğin motivasyon videolarındaki denilenlere inanma burdaki insanlara doğruymuş gibi lanse etme.
Teşekkürler

Motivasyon videosunu bırak sayfalarını bile takip etmem ben
Hep aynı olay sahte duygulara yenildiğinde ne geçicek eline, onu seni sevdğini emin olmadan sevme.
Sevgi aşk bunlar gelip geçici duygular nefret ve öfke gerçek duygulardfır

Muhtemelen birkaç yıl sonra bu halini düşününce gereksiz üzülmüşüm boşuna kendimi yıpratmışım falan diye düşüneceksin, ama şu an bunu idrak etmen pek mümkün değil. Böyle durumlarda insan aklını pek kullanamıyor, bu şeylerin geçici olduğunu bilerek yaşa yeter.

yeni flört
en etkili çözümdür yoksa
böyle olur

Geri