Neler Yeni

Bir Kıza Doğum Gününde Ne alınabilir?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe öyle aşırı değil yani nişanlım değil sonuçta arkadaşım ama biraz daha flörtce bir hediye almak istiyorum. Aklıma işte kolyedir küpedir geldi ama çok basit olur gibi. Kar küresi de düşündüm ama danistigim kişilerden olumlu dönüş pek alamadım. Parfüm de olabilir işte siz yazın ben listeme ekleyeceğim.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,137
İsim
Emre siyah
her an kullanabileceği bir şey alırsan daha iyi olur hem sevmiş mi onu anlarsın hem de aldığın şey önemli mi değil mi onu öğrenirsin

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her an kullanabileceği bir şey alırsan daha iyi olur hem sevmiş mi onu anlarsın hem de aldığın şey önemli mi değil mi onu öğrenirsin
Harika fikir, bu yüzden saat gibi bir şey düşündün ama tek başına yetersiz bir hediye gibi hissediyorum yanına da bir şeyler lazım gibi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bütçe öyle aşırı değil yani nişanlım değil sonuçta arkadaşım ama biraz daha flörtce bir hediye almak istiyorum. Aklıma işte kolyedir küpedir geldi ama çok basit olur gibi. Kar küresi de düşündüm ama danistigim kişilerden olumlu dönüş pek alamadım. Parfüm de olabilir işte siz yazın ben listeme ekleyeceğim.
Önereceğim şeyler konuyu okuyunca tek tek elendi.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,137
İsim
Emre siyah
Harika fikir, bu yüzden saat gibi bir şey düşündün ama tek başına yetersiz bir hediye gibi hissediyorum yanına da bir şeyler lazım gibi
çok da para harcamayın hocam bu kızlar garip yaratıklar sevmiyolar fazla ilgiyi

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Kızın zevklerini biliyorsundur onlardan yola çıkarsk güzel bir parfüm seçimi yap her sıktığında seni hatırlasın o parfümün kokusu o kızın burnuna her geldiğinde aklına sen gel ama bargello falan almanı önermem zara da ortalama fiyatlara güzel parfümler var

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Önereceğim şeyler konuyu okuyunca tek tek elendi.
Hajaksjdialdkkska anlıyorum hocam
çok da para harcamayın hocam bu kızlar garip yaratıklar sevmiyolar fazla ilgiyi
Haklısınız hocam :/
Dimi yav eline ver tencere tava kalk lan garu yemek yap al sana mis gibi doğum günü ajshak
Hskakjxkakxjz ileride evlenirsek inşallah yildonumunde tencere tava alicam
eskileri hatırlatacak hediye al
Eski anımız çok yok hocam ya
Kızın zevklerini biliyorsundur onlardan yola çıkarsk güzel bir parfüm seçimi yap her sıktığında seni hatırlasın o parfümün kokusu o kızın burnuna her geldiğinde aklına sen gel ama bargello falan almanı önermem zara da ortalama fiyatlara güzel parfümler var
Evet arkadaşım da önerdi parfüm al diye zaraya da bakarım birde arkadaşım avon a bak demişti.

Loursy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Atakan
Çok sevdiği bir dizi, film bir şey varsa onla alakalı bir ürün alabilirsin kupa vs. Ne kadar flörtçe olur orasını bilemem

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tabi yav erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer patlatsın sana bi pasta börek oh mis
Bu arada bana su böreği yapacak hatunun kapısında 10 gün yatarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sevdiği bir dizi, film bir şey varsa onla alakalı bir ürün alabilirsin kupa vs. Ne kadar flörtçe olur orasını bilemem
İyi fikir hocam 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,557
Üyeler
162,707
Son üye