Evet çok mantıklı basit bir hediyeyi sıradanlıktan çıkarmak mantıklı geldi.Saat vs. basit bir hediye gelebilir. Ama süslü püslü bir şekilde verirsen sıradanlıktan çıkar.
Hocam kıza Pandora alırsam 2 ay okulda yemek yiyemem Biraz daha uygun fiyatlı bir şeyler düşünmüştümPandora
Hocam iyi hoşta kızın sevdiği sanatçı lana del rey benim maksimum dinlediğim de müslüm neşet falan. Şimdi gidipte lana del rey albümü alırsam arkadaşlarım dalga geçer, bu muallakta derler aman.. Ama tek gidersem dediğinizi düşüneceğim mantıklı bir hediye olur yanına da yüzük müzük yapıştırırım iki tane on numara olurHocam ben duvara yapıştırılan küçük poster seti ve sevdiği sanatçının albümünü almıştım d&r'den. Yanınada takıcıdan küçük taşlı yüzük falan koyarsan 1 2 tane, daha çok göz doyurur . Ben öyle yapmıştım zaten tanesi 5 10 lira bir şey. Belki fikir olur.
Çilek mi çiçek mi hocamÇilek buketi yap götür. Sevmezse benim adım merih değil.
Hocam arkadaş ortamınızı az çok kestirebiliyorum. Bende lana del rey ve kaan tangöze almıştım. Çok kulak asmanızı tavsiye etmem her insanın kendi tarzı, müzik tarzı farklıdır. Tabii ki goygoyuna diyeceklerdir ama max 3 dk sürer muhabbet kapanır. Takılın kafanıza göre yardımcı olabildiysem ne mutlu.Hocam iyi hoşta kızın sevdiği sanatçı lana del rey benim maksimum dinlediğim de müslüm neşet falan. Şimdi gidipte lana del rey albümü alırsam arkadaşlarım dalga geçer, bu muallakta derler aman.. Ama tek gidersem dediğinizi düşüneceğim mantıklı bir hediye olur yanına da yüzük müzük yapıştırırım iki tane on numara olur
Çilek mi çiçek mi hocam
Çok teşekkürler hocamHocam arkadaş ortamınızı az çok kestirebiliyorum. Bende lana del rey ve kaan tangöze almıştım. Çok kulak asmanızı tavsiye etmem her insanın kendi tarzı, müzik tarzı farklıdır. Tabii ki goygoyuna diyeceklerdir ama max 3 dk sürer muhabbet kapanır. Takılın kafanıza göre yardımcı olabildiysem ne mutlu.
çilek, regl gününe denk ise daha çok sevecektir.Hocam iyi hoşta kızın sevdiği sanatçı lana del rey benim maksimum dinlediğim de müslüm neşet falan. Şimdi gidipte lana del rey albümü alırsam arkadaşlarım dalga geçer, bu muallakta derler aman.. Ama tek gidersem dediğinizi düşüneceğim mantıklı bir hediye olur yanına da yüzük müzük yapıştırırım iki tane on numara olur
Çilek mi çiçek mi hocam
Kızın ilgi alanlarını söyle fikir üreteyimBütçe öyle aşırı değil yani nişanlım değil sonuçta arkadaşım ama biraz daha flörtce bir hediye almak istiyorum. Aklıma işte kolyedir küpedir geldi ama çok basit olur gibi. Kar küresi de düşündüm ama danistigim kişilerden olumlu dönüş pek alamadım. Parfüm de olabilir işte siz yazın ben listeme ekleyeceğim.
Bütçe öyle aşırı değil yani nişanlım değil sonuçta arkadaşım ama biraz daha flörtce bir hediye almak istiyorum. Aklıma işte kolyedir küpedir geldi ama çok basit olur gibi. Kar küresi de düşündüm ama danistigim kişilerden olumlu dönüş pek alamadım. Parfüm de olabilir işte siz yazın ben listeme ekleyeceğim.
Hahajahah mantıklıçilek, regl gününe denk ise daha çok sevecektir.
Makyaj malzemesi takı çiçek falanKızın ilgi alanlarını söyle fikir üreteyim