Neler Yeni

Bir Kıza Doğum Gününde Ne alınabilir?

Emrhan_

80+ Bronze
Saat vs. basit bir hediye gelebilir. Ama süslü püslü bir şekilde verirsen sıradanlıktan çıkar.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
Hocam ben duvara yapıştırılan küçük poster seti ve sevdiği sanatçının albümünü almıştım d&r'den. Yanınada takıcıdan küçük taşlı yüzük falan koyarsan 1 2 tane, daha çok göz doyurur 😃. Ben öyle yapmıştım zaten tanesi 5 10 lira bir şey. Belki fikir olur.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam ben duvara yapıştırılan küçük poster seti ve sevdiği sanatçının albümünü almıştım d&r'den. Yanınada takıcıdan küçük taşlı yüzük falan koyarsan 1 2 tane, daha çok göz doyurur 😃. Ben öyle yapmıştım zaten tanesi 5 10 lira bir şey. Belki fikir olur.
Hocam iyi hoşta kızın sevdiği sanatçı lana del rey benim maksimum dinlediğim de müslüm neşet falan. Şimdi gidipte lana del rey albümü alırsam arkadaşlarım dalga geçer, bu muallakta derler aman.. Ama tek gidersem dediğinizi düşüneceğim mantıklı bir hediye olur yanına da yüzük müzük yapıştırırım iki tane on numara olur
Çilek buketi yap götür. Sevmezse benim adım merih değil.
Çilek mi çiçek mi hocam

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
Hocam iyi hoşta kızın sevdiği sanatçı lana del rey benim maksimum dinlediğim de müslüm neşet falan. Şimdi gidipte lana del rey albümü alırsam arkadaşlarım dalga geçer, bu muallakta derler aman.. Ama tek gidersem dediğinizi düşüneceğim mantıklı bir hediye olur yanına da yüzük müzük yapıştırırım iki tane on numara olur

Çilek mi çiçek mi hocam
Hocam arkadaş ortamınızı az çok kestirebiliyorum. Bende lana del rey ve kaan tangöze almıştım. Çok kulak asmanızı tavsiye etmem her insanın kendi tarzı, müzik tarzı farklıdır. Tabii ki goygoyuna diyeceklerdir ama max 3 dk sürer muhabbet kapanır. Takılın kafanıza göre yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam arkadaş ortamınızı az çok kestirebiliyorum. Bende lana del rey ve kaan tangöze almıştım. Çok kulak asmanızı tavsiye etmem her insanın kendi tarzı, müzik tarzı farklıdır. Tabii ki goygoyuna diyeceklerdir ama max 3 dk sürer muhabbet kapanır. Takılın kafanıza göre yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Çok teşekkürler hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
Enlem: 41° 10′ 00″ K Boylam: 36° 10′ 00″ D
İsim
Nitefani K
İlgilendiği Kategoriler
Linux, Windows, Sağlık falan
Steam
https://steamcommunity.com/id/Ilovelinuxandwindows/
Twitter
starlost56
Discord
hellokittyiseviyorum_bilmiyorum

Çilek mi çiçek mi hocam
çilek, regl gününe denk ise daha çok sevecektir.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Bütçe öyle aşırı değil yani nişanlım değil sonuçta arkadaşım ama biraz daha flörtce bir hediye almak istiyorum. Aklıma işte kolyedir küpedir geldi ama çok basit olur gibi. Kar küresi de düşündüm ama danistigim kişilerden olumlu dönüş pek alamadım. Parfüm de olabilir işte siz yazın ben listeme ekleyeceğim.
Kızın ilgi alanlarını söyle fikir üreteyim

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Bütçe öyle aşırı değil yani nişanlım değil sonuçta arkadaşım ama biraz daha flörtce bir hediye almak istiyorum. Aklıma işte kolyedir küpedir geldi ama çok basit olur gibi. Kar küresi de düşündüm ama danistigim kişilerden olumlu dönüş pek alamadım. Parfüm de olabilir işte siz yazın ben listeme ekleyeceğim.

halhal al.

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Hocam eğer hafızanız kuvvetli ise, önceden size attığı bir videodaki bir eşya, sohbetinizde çok beğendiğini söylediği bir aksesuar ya da eşya olabilir, ancak ne olursa olsun çok abartmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,513
Üyeler
162,698
Son üye
Eymen Ç.
Top Bottom