- Konu Sahibi Konu Sahibi
viewsonic bakıyorum bende ama çoğu sıkıntılı kafam çok karıştıMSI ve Asus'a öncelik verirdim Viewsonic'in bazı modelleride olabilir ama her modeli olmaz.
viewsonic bakıyorum bende ama çoğu sıkıntılı kafam çok karıştıMSI ve Asus'a öncelik verirdim Viewsonic'in bazı modelleride olabilir ama her modeli olmaz.
Bende aynı başlık altında bir muzdariplik yaşıyorum.Cevap veren arkadaşlarla iletişimdeyim MSI hakkında.Sizin ASUS tercih etmenizin sebebi nedir veya deneyim tecrübeniz var ise paylaşır mısınız?Asus.
1 aydır karar veremedim ilk defa monitör alıcam hep laptop kullandım pek bilgimde yok inşallah burada sonuca kavuşucamBende aynı başlık altında bir muzdariplik yaşıyorum.Cevap veren arkadaşlarla iletişimdeyim MSI hakkında.Sizin ASUS tercih etmenizin sebebi nedir veya deneyim tecrübeniz var ise paylaşır mısınız?
Tecrübe veya deneyim yok asus kalitesini tartışmaya gerek yok ben alan kişilerin çok memnun olduğunu çok duydum alacak olsam bütçeye göre değişiyor ghosting problemi var mı yok mu onlara bakmak lazım ben asus markasını seven birisi olarak öyle cevap verdimBende aynı başlık altında bir muzdariplik yaşıyorum.Cevap veren arkadaşlarla iletişimdeyim MSI hakkında.Sizin ASUS tercih etmenizin sebebi nedir veya deneyim tecrübeniz var ise paylaşır mısınız?