Neler Yeni

Bir mouse alıcam ama marka hakkında kararsız kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sancar Sancar
Seçtiğim mouse modelleri Razer ve Logitech arasında gidip geliyor. Ve ben kararsız kaldım. Araştırdığım kadarıyla aynı fiyatta Razer Logitech’e göre daha iyi teknik özellikler sunuyor. Böyle baktığımda ilk Razer alırım diye düşünmüştüm ama yorumlara geldiğimde kafam karıştı. Bir kitle mükemmel bulurken başka bir kitle ise mouse bozulduğunda veya düzgün çalışmadığında satın aldıktan sonraki işlemlerde sorun çıktığını dile getirmiş. Sizce buna göre Razer almalı mıyım risk alıp yoksa Logitech mi almalıyım?
Teşekkürler.
(Eğer bir yanlışım varsa lütfen düzeltin)

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
kral mouseları söylesene

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert Camran
Seçtiğim mouse modelleri Razer ve Logitech arasında gidip geliyor. Ve ben kararsız kaldım. Araştırdığım kadarıyla aynı fiyatta Razer Logitech’e göre daha iyi teknik özellikler sunuyor. Böyle baktığımda ilk Razer alırım diye düşünmüştüm ama yorumlara geldiğimde kafam karıştı. Bir kitle mükemmel bulurken başka bir kitle ise mouse bozulduğunda veya düzgün çalışmadığında satın aldıktan sonraki işlemlerde sorun çıktığını dile getirmiş. Sizce buna göre Razer almalı mıyım risk alıp yoksa Logitech mi almalıyım?
Teşekkürler.
(Eğer bir yanlışım varsa lütfen düzeltin)
Logitech g pro x superlight öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sancar Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral mouseları söylesene
Şuan aklımda olanlar:
Logitech g502 lightspeed
Razer viper v2 pro
Razer basilisk ultimate
Eğer biraz daha biriktirirsem belki Logitech g502 x plus veya G pro x superlight da olabilir.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Şuan aklımda olanlar:
Logitech g502 lightspeed
Razer viper v2 pro
Razer basilisk ultimate
Eğer biraz daha biriktirirsem belki Logitech g502 x plus veya G pro x superlight da olabilir.
Viper v2 pro al geç hocam daha zamlanmadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,418
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom