Bir öğrenci olarak gelir gider durumu/ harçlık miktarı

yemek gidis gelis filan 5k normal hersey girlakta yasiyon harcicak paran kalmiyo ortalama ustu degil karin tokluguna yasiyon
benim okulum erken başlayıp erken bitiyor, bu yüzden yemek masrafım olmuyor. Yol parası marmaray kullanıyorum abonman o benim cebimden çıkmıyor. sosyal birisi değilim dışarı çıkmıyorum. tek giderim oyunlar ve bilgisayarım. o yüzden cebime de param kalıyor. kısaca giderim yok sadece gelirim var o yüzden kafam rahat

İyi kötü bir yemek desek, ulaşım, haftasonu dışarı çıksa vs aylık 10K normal gibi. Yazarken bile ilginç geldi, asgari ücret gerçeğini düşününce çok yüksek tutarlı, ama normal bir lise hayatı yaşaması için de saçma bir tutar değil.

Ben liseyi özelde okumuştum okul içi bir giderim yoktu. Sosyalleşme için 2018-2019 yıllarında haftalık 500 civarı alıyordum çoğu da cebime kalıyordu güzel günlerdi.

Şuan sadece aç kalmayacak şekilde geçirmek için senin harçılığın ideal. Eğer "lükse kaçıp" biraz dışarı falan çıkarsan mazallah bir kahve bir sinema falan yapsan rahat haftalık 1500+ lazım olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,281
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri