Neler Yeni

bir olay var yardımcı olur musunuz

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Efe Doğmuş
(Başlık için kusura bakmayın açıklayıcı olmadı) arkadaşlar merhaba bizim yarın sınavımız var ve benim hoşlandığım bi kız var. Bu kız benden hoşlanıyor mu pek anlamadım arada göz göze geliyoruz takipleşiyoruz ama muhabbet hep futbol yada okuldaki olaylar. Neyse asıl konuya geleyim yarınki sınavımızda benden kopya istedi (önceki denemesini kötü yapmış ailesi kızacakmış) bende verebilirsem verebileceğimi söyledim. İlk defa böyle bir istekte bulundu, daha önceden aynı sınıftayken yakın oturduğumuzda veriyordum ara sıra oda 1 soru falan. sizce bu kız beni bu tür şeyler için mi kullanıyor yoksa sadece yardım mı istiyor.
Ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama arada kaldım sormak istedim.

FurkanIIy

80+ Bronze
Yani sadece kopya istediyse bir şey yoktur. Ama daha önce farklı farklı isteklerde bulunduysa ihtimal olabilir.

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Efe Doğmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani sadece kopya istediyse bir şey yoktur. Ama daha önce farklı farklı isteklerde bulunduysa ihtimal olabilir.
hayır bu ilk, ve kızın öyle biri olmadığını düşünüyorum. Anlık bir düşünceydi sanırım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,082
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu sefer kopya ver lakin sınavdan sonra git konuş. Böyle kopyayla kendini kandırır anca ve seni de kullanmış olur. 1 çekti 2 çekti 3 çekti e sonra nolacak hakikat ortaya çıkacak

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bence kopya çekmenin yanlış bir şey olduğunu ve onun için kötü sonuçlar doğuracağını söyle ve kopya verme. Anlayışla karşılarsa ve sana yanaşmaya devam ederse evlen gitsin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kopya isteyen bir kızdan uzak dururdum ben olsam bugün kopya isteyen yarın başka bir şey ister birbinizi tanıdıkça bişeyler çıkar senden kopya istemiş olması yanlış bir durum bence

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Kopya isteyen bir kızdan uzak dururdum ben olsam bugün kopya isteyen yarın başka bir şey ister birbinizi tanıdıkça bişeyler çıkar senden kopya istemiş olması yanlış bir durum bence
Belki ihtiyacı vardır

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Efe Doğmuş
beklemediğim bir şey istedi ondan dolayı konuyu açtım, tavsiyeler için teşekürler.

Top Bottom