bir olay var yardımcı olur musunuz

Qmarika

80+
Reaksiyon skoru
68
(Başlık için kusura bakmayın açıklayıcı olmadı) arkadaşlar merhaba bizim yarın sınavımız var ve benim hoşlandığım bi kız var. Bu kız benden hoşlanıyor mu pek anlamadım arada göz göze geliyoruz takipleşiyoruz ama muhabbet hep futbol yada okuldaki olaylar. Neyse asıl konuya geleyim yarınki sınavımızda benden kopya istedi (önceki denemesini kötü yapmış ailesi kızacakmış) bende verebilirsem verebileceğimi söyledim. İlk defa böyle bir istekte bulundu, daha önceden aynı sınıftayken yakın oturduğumuzda veriyordum ara sıra oda 1 soru falan. sizce bu kız beni bu tür şeyler için mi kullanıyor yoksa sadece yardım mı istiyor.
Ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama arada kaldım sormak istedim.

Yani sadece kopya istediyse bir şey yoktur. Ama daha önce farklı farklı isteklerde bulunduysa ihtimal olabilir.

Yani sadece kopya istediyse bir şey yoktur. Ama daha önce farklı farklı isteklerde bulunduysa ihtimal olabilir.
hayır bu ilk, ve kızın öyle biri olmadığını düşünüyorum. Anlık bir düşünceydi sanırım.

Bu sefer kopya ver lakin sınavdan sonra git konuş. Böyle kopyayla kendini kandırır anca ve seni de kullanmış olur. 1 çekti 2 çekti 3 çekti e sonra nolacak hakikat ortaya çıkacak

Bence kopya çekmenin yanlış bir şey olduğunu ve onun için kötü sonuçlar doğuracağını söyle ve kopya verme. Anlayışla karşılarsa ve sana yanaşmaya devam ederse evlen gitsin.

Kopya isteyen bir kızdan uzak dururdum ben olsam bugün kopya isteyen yarın başka bir şey ister birbinizi tanıdıkça bişeyler çıkar senden kopya istemiş olması yanlış bir durum bence

Kopya isteyen bir kızdan uzak dururdum ben olsam bugün kopya isteyen yarın başka bir şey ister birbinizi tanıdıkça bişeyler çıkar senden kopya istemiş olması yanlış bir durum bence
beklemediğim bir şey istedi ondan dolayı konuyu açtım, tavsiyeler için teşekürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,424
Üyeler
192,336
Son üye
mrzaknafein
Geri