Neler Yeni

Bir oltalama olduğunu dusunuyorum yardim eder misiniz

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
mailime Sadece ismimin yazili oldugu bir pdf dosyasi geldi dalginligima geldi indirdim ama acmadim onizlemede bir metin belgesi gozukuyor ama henuz tiklayip acmadim bi sikinti olacagini dusunmuyorum ama yine de sorayim sizce bir sikinti olur mu? Ayrica acmak icin ne onerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
berk mete
indirmeseydin keske artik exe dosylarini pdfe gizliyorlar. spam isaretleyip sil direkt

332merek

80+ Bronze
mailime Sadece ismimin yazili oldugu bir pdf dosyasi geldi dalginligima geldi indirdim ama acmadim onizlemede bir metin belgesi gozukuyor ama henuz tiklayip acmadim bi sikinti olacagini dusunmuyorum ama yine de sorayim sizce bir sikinti olur mu? Ayrica acmak icin ne onerirsiniz?
dosyaya sağ tik yap
exe dosyasımı onu kontrol et

man a man

80+ Bronze
Ben senin yerine açtım PDF dosyasını. Aynısı banada geldi
1000012364.jpg

cornlov

80+ Bronze
Dosya duruyorsa virustotale taratabilir misin?

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

332merek

80+ Bronze
arkadaşlar boş insanlar olmayalım lütfen
klasik dolandırma tekniği
bu önemsiz pdf dosyası için sayfalarca tartışmanıza gerek yok

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Aman ha, sizi ifşa edecek bu kişi. Hiç acıması yok. En iyisi ne istiyorsa ödeyin ve rahatlasın. Siz de rahat edin. Bi daha da o sitelere girmeyin. Size oradan ulaşmış, ya da bulaşmış.

Ne izlediniz ki?

emrctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan ÇITIR
Aman ha, sizi ifşa edecek bu kişi. Hiç acıması yok. En iyisi ne istiyorsa ödeyin ve rahatlasın. Siz de rahat edin. Bi daha da o sitelere girmeyin. Size oradan ulaşmış, ya da bulaşmış.

Ne izlediniz ki?
Kanka oltayı atan senmişsin gibi bi his doğdu içime ne dersin? bu nası entry

Top Bottom