Neler Yeni

Bir oyun geliştirme fikrim var ama nasıl yapacam bilmiyorum

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ahmet
Dostlar lore kısaca böyle yıl 2030 fln ruslar kars bölgesinden inmiş Türkiye'ye savaş ilan etmiş ukraynadan sonra natoda yokuz Türkiye tek başına savaşıyor hani bu CoH2 Partizanlar oluyor onun gibi tek başımıza sabote görevleri yapacağımız bir oyun olacak
Top Down Template tarzında olacak fakat 3D modelleme o modelin animasyonu boyanması fln hiç bilmiyorum şuan BTK Akademiden U.E dersleri alıyorum o motor üstünden yapmayı planlıyorum ama nasıl yapacam yok mu biris yol gösterecek

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Alihan YILMAZ
Uzun uzun, hatta çok uzun bir süre programlama öğrenmelisin. Sonra kendin bulursun zaten kendi yolunu.

Şahsi tavsiyem, unut gitsin. Okuluna ve daha sonra mesleğine odaklan.

mfm125

80+ Silver
Dostlar lore kısaca böyle yıl 2030 fln ruslar kars bölgesinden inmiş Türkiye'ye savaş ilan etmiş ukraynadan sonra natoda yokuz Türkiye tek başına savaşıyor hani bu CoH2 Partizanlar oluyor onun gibi tek başımıza sabote görevleri yapacağımız bir oyun olacak
Top Down Template tarzında olacak fakat 3D modelleme o modelin animasyonu boyanması fln hiç bilmiyorum şuan BTK Akademiden U.E dersleri alıyorum o motor üstünden yapmayı planlıyorum ama nasıl yapacam yok mu biris yol gösterecek
Zor iş zaman lazım

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun uzun, hatta çok uzun bir süre programlama öğrenmelisin. Sonra kendin bulursun zaten kendi yolunu.

Şahsi tavsiyem, unut gitsin. Okuluna ve daha sonra mesleğine odaklan.
Usta zaten bilgisayar Programcılığı okuyorum

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Alihan YILMAZ
Usta zaten bilgisayar Programcılığı okuyorum
O zaman şimdilik dikkatini yine daha çok okuluna ver ve küçük adımlarla ilerle. Oyun motoru da kullanma. Mekanikleri kendin tasarla.

1980 lerde, henüz bilgisayar refahlı ailelerin evlerine yeni girereken ve sade siyah bir ekrandan ibaretken, amacı dışında kullanmaya kalkışan bazı şahıslar metin tabanlı oyunlar yazmışlar. Günümüzde kimse bakmaz öyle bir oyuna. Startrek, Teetime, bunlar en bilinenlermiş. Önce öyle bir şeyler dene.

Sonra gameboy oyunları dene. Sonra Atari oyunları dene. Adım adım ilerle.

Tabi kursunu da bitir. Genel bilgi olur. Ama daha en başından Mount Everest 'e tırmanmaya kalkışırsan, Nepal'e yola çıkmadan girişimin son bulur.

Kendini hayallerine fazla kaptırma. Sonuçta bir hayal.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman şimdilik dikkatini yine daha çok okuluna ver ve küçük adımlarla ilerle. Oyun motoru da kullanma. Mekanikleri kendin tasarla.

1980 lerde, henüz bilgisayar refahlı ailelerin evlerine yeni girereken ve sade siyah bir ekrandan ibaretken, amacı dışında kullanmaya kalkışan bazı şahıslar metin tabanlı oyunlar yazmışlar. Günümüzde kimse bakmaz öyle bir oyuna. Startrek, Teetime, bunlar en bilinenlermiş. Önce öyle bir şeyler dene.

Sonra gameboy oyunları dene. Sonra Atari oyunları dene. Adım adım ilerle.

Tabi kursunu da bitir. Genel bilgi olur. Ama daha en başından Mount Everest 'e tırmanmaya kalkışırsan, Nepal'e yola çıkmadan girişimin son bulur.

Kendini hayallerine fazla kaptırma. Sonuçta bir hayal.
Ustam yalnız gene oyun motoru arayüzü görmüş bi insanım ben zaten solo olarak 3d oyun geliştirdim ama bir yerden yere gitmelik türden ama işte hiç bir zaman kendime bir şeyler katarak yeni bir şey ortaya koymadım sorun bu

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Alihan YILMAZ
Ustam yalnız gene oyun motoru arayüzü görmüş bi insanım ben zaten solo olarak 3d oyun geliştirdim ama bir yerden yere gitmelik türden ama işte hiç bir zaman kendime bir şeyler katarak yeni bir şey ortaya koymadım sorun bu
Oyun motoru ile bir yere varamazsın. Zaten her şeyi hazır. Kendin kodla. Kısa sürede başarılı da olamazsın. Her işin ustalığı zaman alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,074,429
Üyeler
170,719
Son üye
byregisger