Neler Yeni

Bir Paket Maske 280 ₺

YuZi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yusuf Ziya Akkan
Merhaba arkadaşlar, umarım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir, haftaiçiniz güzel geçiyordur.
Ben kronolojik astım hastasıyım, 11 sene Edirne'de yaşadıktan sonra memleketime Trabzon'a sonunda 1.5 sene önce geldim, mevsim değişikliği biraz etkiledi astımımı fakat şuan iyiyim tedavi biticek gibi. Herneyse, işte bu yüzden dışarı çıkamıyorum babam çıkıyor, annemde babamda kronolojik hasta çıkmamaları gerekiyor işte, birisinin şekeri birisinin tansiyonu var. Benim aylık astım ilaçlarımı almaya gitti, o sırada sormuş bir paket maske ne kadar, 280 ₺ olmuş evet tam 280₺ yani bu konu hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum, neden böyle onu da bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

YuZi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yusuf Ziya Akkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söze gelince birlik beraberlik içindeyiz ama uygulamada herkes kendisini akıllı sanıyor. En çok ihtiyacımız olan şeyin sanki kıtlıktaymışız gibi pahalı satılması garip. Böyle satış yapan/yaptıran yerlere veya şahıslara ağır cezalar gerekiyor ki bir daha yapamasınlar. Başımıza ne gelse esneklikten geliyor zaten. Geçmiş olsun dostum.
Çok teşekkür ederim, gerçekten çok haklısın.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Türkün türkten başka dostu yoktur deriz, ama kara günde herkes nerden koparsama bakar bu ülke de :).

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Top Bottom