Yardım Bir PC de iki Steam hesabını kullanabilirmiyim ?

Deniz....

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
İki tane Steam hesabım var ikisindede farklı oyunlar var bir süre (1 ay mesela) yan hesabı bir süre ana hesabı kullansam olurmu ?
Hesabı değiştirince PC ye yüklü oyunları kaldırmam gerekir mi ?

İki tane Steam hesabım var ikisindede farklı oyunlar var bir süre (1 ay mesela) yan hesabı bir süre ana hesabı kullansam olurmu ?
Hayır kaldırman vesaire gerekmez. İstediğin zaman birden fazla steam hesabına kendi pcen üzerinden giriş yapıp yüklemiş olduğun oyunları oynayabilirsin. Hiçbir sorun teşkil etmez.

kullanabilirsin sağ üstteki yerden hesap değiştir diyip hesaplar arası geçiş yapabilirsin yada aile paylaşımı vardı yan hesabnıdaki oyunları aana hesabından oynayabilirsin

Yeni gelen bir özellik mi bilmiyorum ama sol üstteki Steam yazısına tıklayıp hesaplar arası geçiş yapabilirsin.
1692567401821.png

Aile paylaşımı yaparak diğer hesabındaki oyunları bu hesabında oynayabilirsin, ben öyle yapıyorum. Ayrıca oynadığın oyunun istatistikleri falan da tutuluyor yine.

Hayır kaldırman gerekmez. Ama hep hesap değiştirmek yerine iki hesabı birbiri ile aile paylaşımı yapın daha mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,783
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri